ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

Είχε ρημάξει τα ρολόγια της ΔΕΗ στα Μεσόγεια


roloi deh 26-6-2015Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οδηγήθηκε ένας 62χρονος Έλληνας, ο οποίος πιάστηκε στα "πράσα" να κλέβει τις προστατευτικές θύρες αλουμινίου (πάνελ) εξωτερικών μετρητών της ΔΕΗ από σπίτια στην περιοχή των Καλυβίων. Ο 62χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες...


της 22-6-2015 στα Καλύβια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το τοπικό  Τ.Α. και το Τ.Α. Βάρης.
Μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών εξακριβώθηκε ότι από τον Οκτώβριο του 2014, ο 62χρονος εντόπιζε στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, σπίτια και καταστήματα που διέθεταν εξωτερικά, προστατευτικά κυτία αλουμινίου για τους μετρητές-ρολόγια της Δ.Ε.Η. και προέβαινε στην αφαίρεση των θυρών των κυτίων (πάνελ), τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε.
Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχει διαπράξει 56 κλοπές, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν
* Εννέα (9) προστατευτικές θύρες αλουμινίου διαφόρων μεγεθών.
* Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
* Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Σημειώνεται, ότι μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ο 62χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ειδικό ανακριτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ