ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

Η συνάντηση του Τσίπρα με τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ ολοκληρώθηκε.

Η συνάντηση του Τσίπρα με τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ ολοκληρώθηκε.


RIA NOVOSTI
ΜΟΣΧΑ, 25 Ιουνίου - RIA Novosti. Η Συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού  Αλέξη  Τσίπρα  με τους πιστωτές, συπεριλαμβανομένων των επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, Jean-Claude Juncker, Κριστίν Λαγκάρντ και Μάριο Ντράγκι, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες τελείωσε, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη, σύμφωνα με  το πρακτορείο Blubmerg επικαλούμενο  δικές του πηγές.


Σύμφωνα με το  πρακτορείο με πηγή στην κυβέρνηση της Ελλάδας, η Αθήνα συνέχισε να εμμείνει στη θέση της. Σύμφωνα με έναν ανώνυμο Έλληνα επίσημο οι  συνομιλίες μεταξύ του πρωθυπουργού της Ελλάδα και των πιστωτών θα επαναληφθούν  την Πέμπτη στις εννέα τοπική ώρα (10 τοπική ώρα Ελλάδας).

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι στο Eurogroup θα συνεχίσουν να συζητούν το ελληνικό πρόβλημα χρέους, την Πέμπτη στις 13.00 (14.00 ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωομάδας, η συζήτηση θα διεξαχθεί για  την προετοιμασία της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Reuters o εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης,  είπε ότι στις επτά  η ώρα την Πέμπτη  έχει προγραμματιστεί επίσης η συνάντηση των  "τεχνικών  εμπειρογνωμόνων» που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος. «Η Ελλάδα παραμένει σταθερή κατά τη γνώμη του," - είπε επίσης  πηγή του οργανισμού.

http://ria.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ