ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του επιχειρηματία Άγγελου Μεταξά για τη λίστα Λαγκάρντ


eisaggelia 23-6-2015Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επιχειρηματία Άγγελου Μεταξά, εξέδωσαν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, που ερευνούν την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Σε βάρος του επιχειρηματία, γόνου της γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αλκοολούχων ποτών, έχει ασκηθεί...
κακουργηματική ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.


Η υπόθεση αφορά στις καταθέσεις 10,5 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό του στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο καταζητούμενος πλέον επιχειρηματίας, είναι ένας εκ των διαχειριστών, μέσω της εταιρίας SUNFLOWERS CORPORATE LTD, λογαριασμού 550 εκατομμυρίων ευρώ που ανήκει σε Hedge Fund και δικαιούχοι εμφανίζονται διάφορες εταιρίες. Συνδιαχειριστής της SUNFLOWERS CORPORATE LTD μαζί με τον Α. Μεταξά εμφανίζεται και ο χρηματοπιστωτικός επενδυτικός σύμβουλος Σαμπί Μιωνίς (Sampy Mionis), που επίσης αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ.
Σημειώνεται ότι πριν από την έκδοση του εντάλματος, έγινε προσπάθεια υπαγωγής στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, ώστε να εισπραχθούν οι οφειλές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το ένταλμα αναμένεται να γίνει διεθνές, ενώ η εισαγγελέας εξέδωσε και διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του κατηγορουμένου επιχειρηματία, ο οποίος εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση με αντικείμενο 4 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ