ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

FT: η Γερμανία περιμένει έγκριση από την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων πριν από τις 30 Ιουνίου

FT: η Γερμανία περιμένει έγκριση από την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων πριν από τις 30 Ιουνίου


RIA NOVOSTI
ΜΟΣΧΑ, 24 Ιουν - RIA Novosti. Η Γερμανία επιμένει ότι  το Κοινοβούλιο της Ελλάδας πρέπει να  εγκρίνει το  σχέδιο οικονομικών μεταρρυθμίσεων και να   το υποβάλει στους πιστωτές της χώρας, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναφέρει η εφημερίδα των Financial Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Γερμανοί αξιωματούχοι θέλουν να πάρουν την πλήρη έγκριση της Βουλής των Ελλήνων μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η ημερομηνία αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία για την Ελλάδα, για να μπορέσει να επιτευχθεί συμφωνία με τους πιστωτές.


Η δημοσίευση σημειώνει ότι η κατάσταση  που βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι πολύ δύσκολη. “ Η ανάγκη  να υπερψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα περίορίζουν τον χρόνο του Τσίπρα να επιτύχει  εσωτερική συναίνεση σε  ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων, και επίσης αυξάνει τις πιθανότητες ότι θα χάσει  την πλειοψηφία του. Αυτό εγείρει το ερώτημα,  αν με αυτά που κάνουν οι πιστωτές θέλουν να προκαλέσουν την  αλλαγή του καθεστώτος στην Αθήνα”, αναφέρει η έκδοση τις λέξεις του αναλυτή της εταιρείας συμβούλων Eurasia Group  του Mujtaba Rahman

Την Πέμπτη, στην έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup θα αποφασιστεί σχετικά με τις νέες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την επίτευξη συμφωνίας με τους πιστωτές.
 Τη Δευτέρα, σε μια έκτακτη σύνοδο κορυφής των ηγετών των χωρών της ευρωζώνης θεωρήθηκε  ότι η ελληνική πρόταση θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη συμφωνίας, αλλά προσφερόταν για τροποποιήσεις.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη θα  πραγματοποιήσει νέες συνομιλίες με τους εκπροσώπους των τριών θεσμικών οργάνων των πιστωτών – με τον   Πρόεδρο  της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi και με την  Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

http://ria.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ