ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014

Φτιάξτε στολίδια για το δέντρο σας με ρολά τουαλέτας

Φτιάξτε στολίδια για το δέντρο σας με ρολά τουαλέτας

Φτιάξτε στολίδια για το δέντρο σας με ρολά τουαλέτας

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων είναι τα Χριστούγεννα. Οι προετοιμασίες σε κάθε σπίτι ξεκινούν από πολύ νωρίς με το στολισμό του δέντρου και άλλες όμορφες διακοσμήσεις στο χώρο. Ακολουθούν ημέρες γεμάτες δώρα, ανταλλαγές ευχών, οικογενειακές συγκεντρώσεις και παιδικά χαμόγελα. Όχι μόνο τα σπίτια, αλλά ολόκληρες πόλεις ντύνονται στα γιορτινά τους. Πολύχρωμα λαμπιόνια, εορταστικές μελωδίες, ξεχωριστές μυρωδιές σε όλους τους δρόμους στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς.
Στην αγορά θα βρείτε πλέον στολίδια σε πολύ χαμηλές τιμές, για να δημιουργήσετε την ανάλογη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, χωρίς να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ο λόγος που εμείς προτιμήσαμε τα χειροποίητα δεν ήταν οικονομικός. Με σύμμαχό μας τη φαντασία και την όρεξη για κατασκευές θα σας δείξουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε Χριστουγεννιάτικα στολίδια από οποιοδήποτε υλικό. Και ποιό είναι αυτό το υλικό στην περίπτωσή μας; Το χαρτί τουαλέτας. Περάστε κι εσείς ένα απόγευμα με τα παιδιά σας κατασκευάζοντας Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και νιώστε την ικανοποίηση και τη χαρά της δημιουργίας.
Την κατασκευή μας αυτή την εμπνευστήκαμε από μια παλαιότερη ανάρτηση στοconfusedmindblog και έπεσε στην αντίληψή μας, όταν ψάχναμε ιδέες για χειροποίητα στολίδια.
στολίδια για το δέντρο, υλικά

Υλικά για τα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια

  • Πολλά ρολά από χαρτιά υγείας (τα μαζεύαμε από καιρό)
  • Κόλλα (κατά προτίμηση πιστόλι σιλικόνης)
  • Χρυσό σπρέι
  • Σπάγκος ή κορδέλα

Η κατασκευή

Τσακίζουμε τα ρολά τουαλέτας στη μέση και τα κόβουμε ροδέλες ίδιου πάχους.
Χριστουγεννιάτικα στολίδια με ρολά από χαρτί τουαλέτας
Απλώνουμε μια εφημερίδα στο μπαλκόνι και βάφουμε με το σπρέυ όλα τα ρολάκια. Για να μην λερωθούν τα χεράκια μας, καλύτερα να φορέσουμε γάντια. Αφήνουμε να στεγνώσουν λίγη ώρα. Εμείς προτιμήσαμε χρυσό για τα στολίδια μας, καθώς αυτό είναι το κυρίαρχο χρώμα και στην υπόλοιπη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού μας. Εσείς μπορείτε να τα βάψετε όπως σας αρέσουν.
βάφουμε τα ρολά χρυσά
Ανοίγουμε τρύπες στο ένα ρολάκι για να περάσουμε μετά την κορδέλα και να κρεμαστεί στο δεντράκι.
φτιάχνουμε στολίδια για το δέντρο με ρολά τουαλέτας
Ανά πέντε ρολάκια σχηματίζουμε λουλουδάκια και κολλάμε με το πιστόλι σιλικόνης. Για να κρύψουμε στη συνέχεια το σημείο της ένωσης, σκεφτήκαμε να κολλήσουμε μια μαργαρίτα από μαύρο οντουλέ χαρτί. Μπορείτε όμως να βάλετε και εντυπωσιακά ξύλινα κουμπιά, μεταλλικά  μοτίφ ή άλλα διακοσμητικά brads.
στολίδια για το δέντρο, οδηγίες
Έτοιμα τα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια μας, πήραν τη θέση τους στο δεντράκι!
τα δικά μας χειροποίητα στολίδια για το δέντρο

Άλλες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που ξεχωρίσαμε

Οι παρακάτω κατασκευές είναι διαφορετικές και ασυνήθιστες. Γιατί; Κατασκευάστηκαν με εναλλακτικά και μη αναμενόμενα βασικά υλικά. Υλικά που δεν θα φανταζόσασταν να αξιοποιήσετε ή που το πιθανότερο να κατέληγαν στα σκουπίδια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ