ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

«Hμουν 18 κι αυτός 78»: Πρώην κουνελάκι του Χέφνερ αποκαλύπτει...


«Ο Χέφνερ μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Δεν ήξερα ότι η πρόταση περιλάμβανε και σεξ».
hmoun-18-ki-autos-78-prwin-kounelaki-tou-xefner-apokaluptei


«Όταν ο Χέφνερ μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ».
Η Κέντρα Γουίλκινσον είναι ένα τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy και στα 18 της ήταν ένας από τους επίσημους «δεσμούς»του Χιού Χέφνερ.
Η ξανθιά σεξοβόμβα και πρώην Playmate αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της δίπλα στον 88χρονο Χιου Χέφνερ, το πώς γνωρίστηκαν και πώς έζησαν ως ζευγάρι στην έπαυλη του Playboy:
«Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μού φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Εκείνη την περίοδο ζούσα σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, η ζωή μου ήταν χάλια και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί».
«Όταν ο Χέφνερ μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτόσυμπεριλαμβανόταν και το σεξ. Σε ρωτούσε αν θα ήθελες να πας μαζί του στον επάνω όροφο. Και αυτό ήταν. Ημουν 18 και αυτός 78».
Ωστόσο, η Κέντρα ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει σεξ με το αφεντικό: «... ήταν δική σου επιλογή. Ημουν περίεργη τι συνέβαινε με τα ''κορίτσια του'', γιατί πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω».
Η Κέντρα έφυγε από την έπαυλη του Playboy τον Νοέμβριο του 2008, όταν αποφάσισε να αλλάξει ζωή, να εγκαταλείψει τον Χιου Χέφνερ, να παντρευτεί και να γίνει μητέρα. Σήμερα, η 29χρονη Κέντρα παίρνει μέρος στο ριάλιτι παιχνίδι «I'm a celebrity».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ