ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία – Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Χιονιάς: Δεύτερο κύμα χιονόπτωσης με θυελλώδεις ανέμους αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες ολόκληρη την χώρα – Ένας νεκρός στη Ροδόπη – Λευκά τοπία σε όλη την Ελλάδα – Σε ποια σημεία η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί  -Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ – Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις ειδήσεις για την επέλαση του χιονιά στη χώρα μας.

Σε κλοιό χιονιά βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12) ολόκληρη η χώρα, με το κύμα κακοκαιρίας να συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες, ενώ η Ροδόπη μετρά ήδη ένα νεκρό. Πρόκειται για έναν 76χρονο, ο οποίος καταπλακώθηκε από πόρτα που αποκολλήθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και έχασε τη ζωή του.
Το δεύτερο κύμα αναμένεται να «χτυπήσει» σε λίγες ώρες πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η σφοδρή χιονόπτωση αναμένεται να επανέλθει μέσα στις επόμενες ώρες. Σήμερα τα ξημερώματα στην Αττική, ο χιονιάς θα παρουσιάσει νέα έξαρση, αλλά όχι της ίδιας έντασης όπως τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12).
Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης το «έστρωσε» στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ενώ έντονα ήταν τα καιρικά φαινόμενα με ισχυρή χιονόπτωση σε όλα σχεδόν τα τμήματα της ελληνική επικράτειας. Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που χτυπά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έφτασε και τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12) Μάλιστα, οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας είδαν χιόνι μετά από οκτώ χρόνια.
Μοναδικό βίντεο από την Αράχωβα!

Κατάλευκη η Αράχωβα!
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 1
Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ
Ο χιονιάς, όπως πρόβλεψαν οι μετεωρολόγοι, ήρθε και θα επανέλθει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ήδη από τα ξημερώματα άρχισε να το στρώνει για τα καλά στις περισσότερες περιοχές της Αττικής. Οι πρώτες νιφάδες του χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12). Μισή ώρα ήταν αρκετή για το «στρώσει» στα βόρεια ακόμα και στα νότια προάστια της Αττικής.

Τι ώρα θα ξεσπάσει ο νέος χιονιάς – Η πρόβλεψη του Θοδωρή Κολυδά

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της ΕΜΥ, μετεωρολόγο Θεόδωρο Κολυδά, απόψε το βράδυ στην Αττική.
Το «έστρωσε» και στο Σύνταγμα – Μαγευτικό τοπίο στην Αθήνα
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί τους Αθηναίους, οι οποίοι αντίκρισαν χιονισμένο το Σύνταγμα.
Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη χιονισμένη Βουλή
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 2
Στα «λευκά» έχει ντυθεί από το πρωί της Πέμπτης και ο Λυκαβηττός.
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 3
Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας αφού στα λευκά έχει ντυθεί το Κολωνάκι και όλες οι γύρω περιοχές.
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 4
Χιονισμένη ήταν το πρωί και η Ακρόπολη, όπως και οι στύλοι του Ολυμπίου Διός, αλλά και το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη μπροστά από την Βουλή.
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 5
Δείτε εδώ φωτογραφίες αναγνωστών του Newsbomb.gr από τα χιόνια
Χαρακτηριστική είναι η εικόνα και από το Ελληνικό από τις πρώτες πρωινές ώρες.
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 6
Το «έστρωσε» σε Νέα Σμύρνη και Παγκράτι
Στα «λευκά» ντύθηκαν η Νέα Σμύρνη, το Παγκράτι και ο Νέος Κόσμος. Οι κάτοικοι των περιοχών ξύπνησαν το πρωί και αντίκρισαν ένα λευκό σκηνικό, ενώ η θερμοκρασία στις 7 το πρωί δεν ξεπερνούσε τον 1 βαθμό Κελσίου.
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 7
Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από τη χιονόπτωση σε Νέα Σμύρνη και Παγκράτι.
Χιόνια σε Καισαριανή και Παπάγου
Στα λευκά «ντύθηκαν» οι περιοχές του Παπάγου και τις Καισαριανής.
Οι δρόμοι και στις δύο αυτές περιοχές είναι καθαροί, ωστόσο οι οδηγοί αλλά και οι πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Μικρά προβλήματα υπήρξαν σε μη κεντρικούς δρόμους στα βόρεια προάστια, αλλά και στα δυτικά, όπως στην Κηπούπολη, την Πετρούπολη και το Περιστέρι.
Προβλήματα εντοπίζονται επίσης στον περιφερειακό στον Καρέα. Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στις 7 το πρωί δεν έφταναν στον σταθμό της Κηφισιάς και σταματούσαν στον σταθμό της Ειρήνης, ωστόσο το πρόβλημα δεν διήρκεσε για πολύ ώρα. Αυτή την ώρα όλα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα.
Από το απόγευμα της Τετάρτης (28/12) χιονίζει σε Πάρνηθα και Πεντέλη, με τα χιόνια να έχουν κατέβει μέχρι τους πρόποδες των βουνών.
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 8
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 9
Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω, με την Τροχαία να συστήνει στους οδηγούς να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Χιόνια σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη
Σε κλοιό χιονιά βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (29/12/2016) οι περιοχές της Νέας Μάκρης αλλά και του Μαραθώνα.
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 10
Δείτε  στη video gallery του Newsbomb.gr πλάνα από τους καθαρισμούς που πραγματοποιούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα.
Στην «κατάψυξη» η Κρήτη

Ασταμάτητα χιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά του νομού Χανίων με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε χιονοδρομικές… πίστες.
Σύμφωνα με το flashnews μέχρι νωρίς το απόγευμα έχουν γίνει στο οδικό δίκτυο Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρας, 17 απεγκλωβισμοί οδηγών.
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Λόγω χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις εξής περιοχές, όπως ανακοίνωσε, η Τροχαία:
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Λ. Πάρνηθας, από το ύψος της ταβέρνας «Ζυγός», ρεύμα προς «REGENCY CAZINOMONT PARNES». Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης <<414>>, έως τούψος της Λεωφ. Διονύσου. Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας, από ύψος Βιλίων, ρεύμα προς Θήβα, απαγόρευσηκυκλοφορίας για φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων & για τα λοιπά οχήματα μεχρήση αντ/κών αλυσίδων. Επ. Ο. Αγίου Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης, από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας». Λ. Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστώ, ρεύμα προς Δερβενοχώρια.ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΔ.Α. ΑΧΑΪΑΣ Διαδημοτική Οδός Τ.Κ. Περιστέρας – Χ/Κ Καλαβρύτων.ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΔ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ Επ. Ο. Γυμνού – Σέτας. Επ. Ο. Στενής – Στροπώνων. Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων στις παρακάτω οδούς:α) Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16οέως 48οχλμ.β) Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από το 136οέως 143οχλμ.ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΔ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ Εγνατία Οδός, από τον Δ. Α/Κ Κομοτηνής έως Α/Κ Ιάσμου Ροδόπης (Απαγόρευση κυκλοφορίαςφορτηγών αυτοκινήτων σε οχήματα άνω των 3,5 τόνων).Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Βαφέϊκων έως Α/Κ Ιάσμου (Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγώναυτοκινήτων σε οχήματα άνω των 3,5 τόνων).ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣΔ.Α. ΧΑΝΙΩΝ Ε.Ο. Χανίων – Ομαλού, θέση «Λάκκοι». Ε.Ο. Σεμπρώνα – Σέλι Δ. Σελίνου, προς Πέτρα. Ε.Ο. Αγ. Ειρήνη – Σέλι Δ. Καντάνου, προς Πέτρα. Ε.Ο. Κράπη – Ασκύφου- Ίμπρος, Δ. Σφακίων. Ε.Ο. Βρύσες Αποκορώνου – Σφακιά, θέση «Οροπέδιο Ασκύφου». Σφηνάρι Δ. Κίσσαμου. Λάκους Δ. Πλατανιά και Πέτρα Σέλι Δ. Σελίνου προς Ομαλό.Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ Επ.Ο. Μυρικεφάλων- Καλλικράτη. Ανώγεια, Δ. Ανωγείων. Γερακάρι Δ. Αμαρίου προς Σπήλι Δ. Αγ. Βασιλείου.
Διαβάστε ΕΔΩ την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας για την επέλαση του χιονιά
Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
 Από Καλοπούλα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό.ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣΔ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ Επ. Ο. Νέας Σάντας – Κέχρου. Επ. Ο. Αρριανών Δερείου, από 18οχλμ.ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΔ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ Επ. Ο Βέροιας – Σελίου, από 22οέως 26οχλμ. (Χ/Κ Σελίου).Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/Κ «Βόρρας», από 15οχλμ. Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ «Βόρρας».ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΔ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Επ. Ο. Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18οέως 30οχλμ.Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 22οέως το 28οχλμ. Επ. Ο. Καστοριάς – Αμυνταίου (μέσω Κλεισούρας), από 26οέως 35οχλμ. Επ. Ο. Καστοριάς -Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από 35οέως 48οχλμ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας, από 30οέως 52οχλμ, θέση «Τύμπανος». Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 3οέως 25οχλμ, θέση «Άγιος Ανδρέας». Επ. Ο. Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησίου, από 46οέως 62οχλμ. Θέση «ΖΑΧΑΡΑΚΗ».Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ Επ. Ο. Ελάφου – Σκλήθρου – Άρτας, από 7οχλμ. Επ. Ο. Αγίας- Μελιβοίας.Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας, από 22οχλμ. (Ισιώματα) έως το 55οχλμ. (Μεσοχώρα). Επ. Ο. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου, από 30οέως 48οχλμ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Επ. Ο. Άστρους – Αγίου Πέτρου. Π.Ε.Ο. Λεβιδίου – Νεμέας. Επ. Ο. Λεωνιδίου – Κοσμά. Δασ. Ο. Χ/Κ Άνω Οστρακίνα -Βυτίνα.Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από 12οχλμ. Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυάς, από 1οχλμ. Επ. Ο. Δερβενίου – Γκούρας, από 7οχλμ. Επ. Ο. Λυγιάς-Πύργου, από 8οχλμ. Επ. Ο. Λουτρού – Βρυσούλων, από 8οχλμ. Επ. Ο. Καλλιθέας-Ελληνικού, από 5οχλμ. Επ. Ο. Γκούρας – Κιάτου, από 1οέως 16οχλμ. Επ. Ο. Γκούρας – Δερβενίου, από 1οέως 18οχλμ. Επ. Ο. Γκούρας – Λυκουριάς, από 1οέως 18οχλμ.. Επ. Ο. Περαχώρας – Πισίων, από 1οχλμ.Δ.Α. ΛΑΚΩΝΙΑΣ Επ. Ο. Αγίου Δημητρίου Ζάρακος-Κρεμαστής, από 13οέως 14οχλμ. .
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ Ε.Ο. Καλαβρύτων -Διακοπτού (μέσω Ι.ΜΜ. Σπηλαίου). Ε.Ο. Καλαβρύτων -Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας). Ε.Ο. Ακράτας – Ζαρούχλας, από 18οχλμ. Επ. Ο. Καλαβρύτων – Χιον. Κέντρου. Επ. Ο. Καλαβρύτων – Αιγίου (μέσω πτέρης). Επ. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων, από 7οέως 16οχλμ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΔ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16οέως 48οχλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από 136οέως 143οχλμ. Ε.Ο. Δημ. οδ. Σταυρού – Αγ. Σοφίας. Ε.Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας.Δ.Α. ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ορεινό οδικό δίκτυο απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.Δ.Α. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστα, από 12οέως 24οχλμ. Επ. Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς- Καρδίτσας, από 12οέως 48οχλμ. Επ. Ο. Καρπενησίου-Χιονοδρομικό Κέντρο, από 6οέως 13οχλμ. Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδάκια, από 8οέως 33οχλμ. Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματα, από 3οέως 35οχλμ.Δ.Α. ΦΩΚΙΔΑΣ Επ. Ο. Άνω Πολύδροσο – Χ.Κ Παρνασσού. Επ. Ο. Επτάλοφος – Χ.Κ Παρνασσού. Επ. Ο. Γραβιά – Καλοσκοπή – Πυρά – Μαυρολιθάρι- Καστριώτισσα. Επ. Ο. Καλοσκοπή – Πανουργιά – Στρόμη. Επ. Ο. Γραβιά – Καστέλια – Οινοχώρι. Επ. Ο. Γραβιά – Βάργιανη.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Δ.Α. ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δημοτική ενότητα οροπεδίου Λασιθίου
Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 11
Ισχυροί βορειανατολικοί άνεμοι, που φθάνουν κατα τόπους τα 9 με 10 μποφόρ, πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να είναι σε ισχύ από το πρωί της Πέμπτης (29/12/2016) απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Κλειστό είναι το πορθμείο Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα. Δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια των πλοίων σε Καβάλο-Πρίνο, Κεραμωτή-Θάσο, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.
Θερμαινόμενες αίθουσες έχει ανοίξει ο δήμος Αθηναίων
Έκτακτα μέτρα για το κύμα ψύχους που θα επικρατήσει στην Αθήνα τα επόμενα 24ωρα λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων και ζητεί τη συνεργασία των πολιτών για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Από τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12) είναι διαθέσιμες για τους άστεγους πολίτες δύο θερμαινόμενες αίθουσες, ενώ ομάδες επιτόπιας φροντίδας θα βρίσκονται στους δρόμους.
Διαβάστε ΕΔΩ που θα βρείτε τις θερμαινόμενες αίθουσες
Χιονοθύελλα σε περιοχές της Μαγνησίας
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 12
Έντονη χιονόπτωση αλλά και χιονοθύελλα σημειώθηκε από αργά το βράδυ της Τετάρτης (28/12) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (29/12), σε περιοχές τις Μαγνησίας. Τα ακραία φαινόμενα σημειώθηκαν στο τόξο Κεραμιδίου-Άνω Βόλου-Λαύκου.
Οι δρόμοι βέβαια σε όλες τις περιοχές της Μαγνησίας παρέμειναν ανοιχτοί, καθώς επιχείρησαν 30 εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στο Πήλιο το χιόνι έχει φτάσει, σήμερα Πέμπτη, περίπου στο 1 μέτρο, ενώ οι άνεμοι και τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν ομαλοποιηθεί.
Σφοδρή χιονόπτωση και στην Αχαΐα
Καιρός: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Θα χιονίσει πάλι στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 13
Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρη την περιοχή των Καλαβρύτων καθώς και στο υπόλοιπο ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας.
Ειδικότερα η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στις επαρχιακές οδούς: Καλαβρύτων-Αιγίου (μέσω Πτέρης), Καλαβρύτων-Διακοπτού (μέσω Μεγάλου Σπηλαίου), Καλαβρύτων-Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας), Κλειτορίας-Καλαβρύτων (μέσω Λουσών), Κλειτορίας-Καλαβρύτων (μέσω Πριολίθου), Κλειτορίας-Γκούρας (μέσω Λοικουριάς), Καλαβρύτων-Χιονοδρομικού και Κλειτορίας-Αροανίας, έως και Ψωφίδα (μέσω Αυχαίνα Πριολίθου).
Επίσης, κλειστή παραμένει η διαδημοτική οδός που συνδέει την τοπική κοινότητα Περιστέρα, με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων
Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες – Η πρόβλεψη για την Παρασκευή
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση.Θερμοκρασία: ΑΠό -6 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -6 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία. την Εύβοια και την ανατολική Στερεά.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 9 μποφόρ με εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από -5 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στις βορειότερες περιοχές.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 9 με σταδιακή εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ