ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2016

Δείτε πως λειτουργεί το μηχάνημα που συλλέγει αυτόματα… σπέpμα στην Κίνα!


55
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Το συγκεκριμένο μηχάνημα έκανε την εμφάνιση του στην Κίνα και συγκεκριμένα στο «Νοσοκομείο του Λαού» στην πόλη Nanjing, της επαρχίας JiangSu. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένας αυτόματος εξαγωγέας σπέρματος.
Ουσιαστικά κάνει εκείνο την δουλειά που θα έκανε ένας άνδρας μόνος του προκειμένου να φτάσει σε οpγασμό και να παράξει σπέpμα.
Ξεχάστε τα χέρια και τα λιπαντικά. Το μηχάνημα αuνανίζει τον δωρητή σπέpματος. Λειτουργεί σαν μια εξελιγμένη ηλεκτρική σκούπα, με τη διαφορά ότι ρουφάει το σπέpμα και όχι σκουπίδια. Ο Άνδρας στέκεται μπροστά στο μηχάνημα. Δεν έχει σημασία εάν είναι ψηλός ή κοντός. Το μηχάνημα προσαρμόζεται καθ’ ύψος. Τα γεννητικά όργανα του δωρητή μπαίνουν σε μια τρύπα. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, εκείνος ρυθμίζει την απαραίτητη θερμοκρασία που θέλει να υπάρχει μέσα στην τρύπα.
Τοποθετεί λοιπόν το πέοs του και όλα τα άλλα τα κάνει το μηχάνημα. Όπως τα μηχανήματα που φτιάχνουν αυτόματα, καφέ, έτσι και εκείνο ρίχνει τα απαραίτητα λιπαντικά στο όργανο του άνδρα, και αρχίζει τις μαλάξεις με μια ειδική συσκευή. Ο άνδρας μπορεί να ρυθμίσει τη συχνότητα των μαλάξεων που επιθυμεί. Από αργές μέχρι εξαιρετικά γρήγορες, ανάλογα τα γούστα του. Λίγο πριν τον οpγασμό, ο δωρητής πατάει ένα κόκκινο κουμπί και στο εσωτερικό εμφανίζεται ένας αποστειρωμένος σωλήνας που θα συλλέξει το σπέpμα.
Το όνομα καθώς και η ημερομηνία και η ώρα του δωρητή αναγράφονται αυτόματα στον σωλήνα από το μηχάνημα. Ο δωρητής δεν έχει παρά να ανοίξει το πορτάκι και να πάρει τον σφραγισμένο του σωλήνα, σαν να παίρνει ένα μπουκάλι νερό από τα μηχανήματα στο δρόμο.
Και εάν αναρωτιέστε τι γίνεται σε περίπτωση που ο άνδρας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και παρά τις μαλάξεις , δεν έχει αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στο βίντεο, υπάρχει οθόνη στο πάνω μέρος του μηχανήματος η οποία προβάλλει ταινίες sεξ για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Δείτε το βίντεο

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ