ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

Κρήτη: Παρέα εγκλωβίστηκε όλη τη νύχτα στα χιόνια

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Eγκλωβισμένοι στα χιόνια για αρκετή ώρα έμεινε μια παρέα τεσσάρων Κρητικών στα Λειβαδιώτικα Όρη στο Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρέα των Κρητικών είχε ξεκινήσει για βόλτα στα χιόνια, ωστόσο δεν είχε προμηθευτεί αντιολισθητικές αλυσίδες στο όχημα προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Ετσι, το όχημα ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να αντιμετωπίσει το συμβάν. Στο σημείο μετέβησαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής που εντόπισαν την παρέα των Κρητικών αλλά δυσκολεύτηκαν να προσεγγίσουν το όχημα λόγω του πάγου που είχε καλύψει τους δρόμους.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κατάφεραν νωρίς το πρωί της Παρασκευής να απεγκλωβίσουν την παρέα και να επιστρέψουν με ασφάλεια σπίτι τους.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να έχουν στο αυτοκίνητό τους τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες όταν πρόκειται να πραγματοποιήσουν εξόρμηση στα χιόνια.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ