ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Η Πόλα Ρούπα απογειώνεται με ελικόπτερο για να απελευθερώσει το Μαζιώτη

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Στις 21 Φεβρουαρίου του 2016 η Πόλα Ρούπα είχε αποπειραθεί να απελευθερώσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη.

Η απόπειρα εκείνη απέτυχε ως γνωστόν. Η ιστοσελίδα bloko.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την στιγμή της απογείωσης του ελικοπτέρου από το Πόρτο Χέλι. Η Πόλα Ρούπα είχε μεταβεί στο σημείο με ένα πολυτελές τζιπ Porsche Cayernne και πλήρωσε για την πτήση 7.250 ευρώ.
Το βίντεο και τις φωτογραφίες ανήρτησε για διαφημιστικούς λόγους η εταιρεία που ενοικίασε το ελικόπτερο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο διαβιβαστικό της η αντιτρομοκρατική έγραφε για την απόπειρα της Πόλα Ρούπα να βγάλει από τον Κορυδαλλό τον Νίκο Μαζιώτη και τεσσάρων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς: «Σημειώνεται πως ο ….( σ.σ. το όνομα του ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεως ελικοπτέρου) είχε προβεί σε κατά περίπτωση φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των δύο απογειώσεων για διαφημιστικούς λόγους, στιγμιότυπα των οποίων ανάρτησε στους λογαριασμούς που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…»
Το bloko.gr αναζήτησε τα ντοκουμέντα και σας τα παραθέτει. Παρακολουθείστε βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook στις 21 Φεβρουαρίου 2016. Την ημέρα που απέτυχε η αρπαγή του Μαζιώτη από την Ρούπα


Επίσης, υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζεται το ελικόπτερο που μίσθωσε η Ρούπα στη δοκιμαστική πτήση που έκανε στις 29 Δεκεμβρίου 2015 από το γήπεδο του αθλητικού συλλόγου Παρνασσού προς το Λουτράκι, αντί του ποσού των 3.050 ευρώ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ