ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017

4 εύκολες DIY ιδέες για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Θέλεις να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού και να προσθέσεις μερικά καλοκαιρινά κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά; Η καλύτερη ιδέα είναι να δοκιμάσεις 4 εύκολες DIY ιδέες που θα δώσουν στιλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ειδικά αν αυτό είναι σχετικά μικρό.

1. Μοντέρνα βάζα για τα λουλούδια σου
Τι καλύτερο από το να τοποθετήσεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού μοντέρνα βάζα για τα λουλούδια σου; Για την κατασκευή θα χρειαστείς μερικά διάφανα γυάλινα μπουκάλια χωρίς ετικέτα, λίγο σπάγκο, αυτοκόλλητη ταινία με σχέδια (washi tape) και χαρτόνια με ρίγες ή άλλα prints. Αρχικά, κόψε με το ψαλίδι ένα από τα χαρτόνια -η λωρίδα θα είναι στο μήκος που επιθυμείς- και τύλιξε με τη λωρίδα το γυάλινο μπουκάλι. Πρόσθεσε μία λωρίδα αυτοκόλλητης ταινίας στο πάνω μέρος του χαρτονιού και κόλλησε το στο μπουκάλι. Στο τέλος, πρόσθεσε μία λωρίδα washi tape στο κάτω μέρος του χαρτονιού που έχεις κολλήσει στο μπουκάλι και έπειτα, δέσε τον σπάγκο γύρω από το μπουκάλι σχηματίζοντας έναν φιόγκο. Τοποθέτησε τα λουλούδια μέσα στο μπουκάλι και τα βάζα σου είναι έτοιμα.
2. Φτιάξε εύκολα έναν πίνακα για τις λίστες σου
Λατρεύεις να ετοιμάζεις λίστες αγορών, εργασιών κ.ο.κ. Γι’ αυτό μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα έναν πίνακα που θα περιλαμβάνει μία ξύλινη κορνίζα (κράτησε και τη διαφάνεια ή το τζάμι της) και ένα χαρτόνι με σχέδια. Κόψε το χαρτόνι στις διαστάσεις της κορνίζας (φρόντισε να είναι ένα χιλιοστό μικρότερο για να χωράει) και έπειτα τοποθέτησε το μέσα στο πλαίσιο, πίσω από τη διαφάνεια ή το τζάμι. Με έναν μαρκαδόρο θα γράφεις τις λίστες σου, ενώ παράλληλα θα έχεις στο γραφείο ή στην κουζίνα σου ένα όμορφο διακοσμητικό.
3. Ένα διακοσμητικό τρόλει για τα γλαστράκια σου
Μία πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης που θα ανανεώσει εύκολα μία γωνία του σαλονιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις μικρά γλαστράκια με τα φυτά σου σε μια mini ραφιέρα με ροδάκια. Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητη ταινία με σχέδια και χρωματιστά χαρτόνια για να καλύψεις τα ράφια του τρόλει.
4. Ανανέωσε τα ράφια στο γραφείο σου
Μία εύκολη κατασκευή που δεν χρειάζεται κόπο και χρόνο. Αν έχεις τοποθετήσει μερικά ράφια πάνω ή δίπλα από το γραφείο σου ή σε κάποιο σημείο του σαλονιού, μπορείς να καλύψεις τις μικρές επιφάνειες με washi tapes για να δώσεις λίγο χρώμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ