ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Κακοκαιρία: Στο έλεος της «Μέδουσας» η Ελλάδα – Προβλήματα σε Αγρίνιο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Καιρός τώρα: Σοβαρά προβλήματα προκαλεί εδώ και αρκετές ώρες το ακραίο καιρικό φαινόμενο με το όνομα «Μέδουσα», το οποίο έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του τις έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις, τους ισχυρούς ανέμους και τις καταιγίδες.

Έκλεισε η Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου
Δύσκολες καταστάσεις έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετή ώρα στη Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου η σφοδρή χαλαζόπτωση, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει το ρεύμα προς Πάτρα, ενώ σε πολλά σημεία του συγκεκριμένου δρόμου οι οδηγοί έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους, εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας.
Κακοκαιρία: Στο έλεος της «Μέδουσας» η Ελλάδα - Προβλήματα σε Αγρίνιο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη - Εικόνα 1
Όπως αναφέρει το Patrastimes.gr, προς διευκόλυνση των οδηγών έχουν σπεύσει οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
Προβλήματα υπάρχουν και στο επαρχιακό δίκτυο στην περιοχή της Χαλανδρίτσας, όπου λόγω της κακοκαιρίας έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.
Κακοκαιρία: Στο έλεος της «Μέδουσας» η Ελλάδα - Προβλήματα σε Αγρίνιο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη - Εικόνα 2
Λίγο πριν τις 20:00, πυρκαγιά ξέσπασε στη θέση «Μαύρη Μύτη» στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Η φωτιά εκδηλώθηκε μετά από την πτώση κεραυνών σε δασική έκταση. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα πυροσβέστες.
Νωρίτερα, λίγα λεπτά μετά τις 18:30, φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη θέση Κρίνος της Δυτικής Αχαΐας. Η πυρκαγιά ξέσπασε έπειτα από πτώση κεραυνών κοντά σε σπίτια που βρίσκονται στον οικισμό «Μπούκουρα». Τελικώς, η φωτιά τέθηκε υπό ελεγχο λίγο μετά τις 20:30. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλήθηκαν κατοικίες.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής (16/07/2017) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία και ο Πολιτικός Σχεδιασμός Εκτάκτου Ανάγκης της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρέμεναν σε πλήρη επιφυλακή.
Καταστροφικό χαλάζι στο Μέτσοβο
Κακοκαιρία: Στο έλεος της «Μέδουσας» η Ελλάδα - Προβλήματα σε Αγρίνιο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη - Εικόνα 3
Πυκνό χαλάζι, ωστόσο, έπεσε και στο ορεινό Μέτσοβο. Το πέρασμα της «Μέδουσας» περικύκλωσε την περιοχή, αφήνοντας πίσω του έναν λευκό κλοιό πάγου, ο οποίος προκάλεσε σοβαρότατες καταστροφές σε αμπελώνες κι άλλες αγροτικές καλλιέργειες.
Κακοκαιρία: Στο έλεος της «Μέδουσας» η Ελλάδα - Προβλήματα σε Αγρίνιο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη - Εικόνα 4
Επίσης, σφοδρές καταιγίδες και έντονες χαλαζοπτώσεις έπληξαν και τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, τμήμα της περιοχής του Ζαγορίου αλλά και της Λάκκας Σουλίου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ