ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2018

Ομόνοια: Θέλω να αυτοκτονήσω, είπε και βούτηξε στο κενό με μια βαλίτσα χρήματα

Ομόνοια: Θέλω να αυτοκτονήσω, είπε και βούτηξε στο κενό με μια βαλίτσα χρήματα


Σε αυτοκτονία αποδίδεται η βουτιά ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής στο κενό από την ταράτσα ξενοδοχείου της Ομόνοιας.


Αυτό επιβεβαιώνεται από την μαρτυρία στο Newsit.gr μιας εργαζόμενης στο ξενοδοχείοπου ήταν η τελευταία που είδε τον άνδρα. Η γυναίκα με τρόμο άκουσε να την λέει “θέλω να αυτοκτονήσω” και δεν μπόρεσε να τον συγκρατήσει.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν και άνδρας αλβανικής καταγωγής, ανέβηκε σε ταράτσα ξενοδοχείου στην Ομόνοια. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας δεν έμενε στο εν λόγω ξενοδοχείο αλλά μπήκε χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν. Μάλιστα δεν απαντούσε ούτε στις ερωτήσεις των υπαλλήλων για το τι θέλει.
Αυτός ανενόχλητος κουβαλώντας την βαλίτσα του ανέβηκε στον πέμπτο όροφο και πήδηξε. Η πτώση του σήμανε συναγερμό. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.
Οι διασώστες παρέλαβαν τον άνδρα ο οποίος αν και είχε τραυματιστεί βαρύτατα ήταν ακόμη εν ζωή και τον οδήγησαν στο Γ.Κ. Νίκαιας. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα προσωπικά του αντικείμενα και τότε με έκπληξη διαπίστωσαν ότι στις αποσκευές του, στη βαλίτσα που είχε μαζί του ο άνδρας είχε τοποθετήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.
Τελικά όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο άνθρωπος δεν άντεξε και κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ