ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2013

AIΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΑΣΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ισραήλ: 4 νέες συστοιχίες για το Iron Dome

AIΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΑΣΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
26/12/13 - 18:17
Αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί εν μέσω αυξημένων εντάσεων στα νότια σύνορα του Ισραήλ εγκαταστάθηκαν τέσσερις επιπλέον συστοιχίες πυραύλων που ανήκουν στο αντιπυραυλικό σύστημα "IronDome " στις πόλεις  Ashdod ,  Ashkelon , Σντερότ και Beersheba . Επιπλέον, μια ακόμη συστοιχία εγκαταστάθηκε  στο Eilat .
Σύμφωνα με ανώτερους ισραηλινούς  διοικητές οι οποίοι πιστεύουν ότι υπάρχει  άμεση απειλή της ένοπλης σύγκρουσης στην Γάζα , ο ισραηλινός στρατός ( IDF) δεν θέλει να ρισκάρει με τίποτα ειδικά όταν πρόκειται για τον άμαχο πληθυσμό .
Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας MosheYaalonδήλωσε ότι : « Προετοιμαζόμαστε για μια πιθανή κλιμάκωση της έντασης .Ο Ya'alon πρόσθεσε ότι η κύρια πηγή για την κλιμάκωση της τρομοκρατίας στην Ιουδαία και την Σαμάρεια είναι η συστηματική αντιισραηλινήπροπαγάνδα  , αλλά την ευθύνη φέρει ακέραιη η Παλαιστινιακή Αρχή που εκπαιδεύει τους νέους ανθρώπους να μισούν το Ισραήλ .
Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε  από τα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας εξερράγη στην περιοχή που εδρεύει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην πόλη Ashkelon . Δεν αναφέρθηκαν θύματα και ζημιές .
Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου , πραγματοποιήθηκε ειδική σύνοδο με επικεφαλής τον υπουργό Άμυνας Ya'alonγια να αξιολογήσει την τρέχουσα κατάσταση . Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αρχηγός του Επιτελείου στρατηγός BennyGantz , ο επικεφαλής των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών AvivKohavi και άλλοι ανώτεροιεκπροσώποι του Υπουργείου Άμυνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ