ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΧ Δεν έχουν πληρωθεί 1,5 εκατ. τέλη κυκλοφορίας

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΧ
31/12/13 - 08:34


Γνωρίζει πολύ καλά πώς αν επιβληθεί και το πρόστιμο σε όσους δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι και της 31 Δεκεμβρίου 2013, δεν πρόκειται να το κάνουν στη συνέχεια.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι και χθές από τα 5,5 εκατομμύρια των ιδιοκτητών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών μόνο τα 4 εκατομμύρια είχαν προσέλθει για να πληρώσουν ενώ ακόμη 100.000 προτίμησαν να καταθέσουν πινακίδες.
Μέσα στις τελευταίες ημέρες μόνο περίπου 35.000 πολίτες προτίμησαν να βγάλουν σε ακινησία το αυτοκίνητο από το να πληρώσουν τα τέλη.
Ωστόσο με το πρόστιμο να είναι τσουχτερό και να ισούται με το διπλάσιο των τελών σήμερα αναμένεται να επικρατήσει στις τράπεζες και τα ΕΛ.ΤΑ. Το αδιαχώρητο.
Ήδη από τα ξημερώματα ή για την ακρίβεια πριν ξημερώσει ξεκίνησε η αναμονή. Η εικόνα όμως στις τράπεζες είτε για την κατάθεση πινακίδων, είτε για τον κλειδάριθμο είναι απίστευτη. Οι ουρές άρχισαν να μεγαλώνουν με εκατοντάδες πολίτες να περιμένουν πριν ανοίξουν οι πόρτες.
Επίσημη ανακοίνωση για κάποια παράταση δεν έχει γίνει. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί όπως πάντα την τελευταία στιγμή και αφού οι πολίτες έχουν περάσει ακόμη μια ημέρα ταλαιπωρίας.
Ως προς τα έσοδα του προϋπολογισμού δεν τίθεται ζήτημα, αφού αυτά καταγράφονται ως και τα τέλη του Φεβρουαρίου.
Έτσι η παράταση από πολλούς θεωρείται δεδομένη αν και προς το παρόν από το υπουργείο Οικονομικών επιμένει ότι δεν θα υπάρξει παράταση.
Εάν όπως όλα δείχνουν δοθεί τελικά η παράταση λόγω του ωραρίου των εφοριών και ειδικά λόγω του ότι την Παρασκευή δεν εξυπηρετούν το κοινό τότε μιλάμε για μια παράταση που θα φτάνει ως και την επόμενη εβδομάδα.
Για όσους έχουν το κουράγιο να πάνε σήμερα και να περιμένουν στην ουρά καλό είναι να γνωρίζουν ότι η εξυπηρέτηση, λόγω της ημέρας, στις τράπεζες θα είναι ως τις 12:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ