ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

ΑΓΩΝΙΑ...ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Αύριο η δίκη του Μ.Λιάπη

ΑΓΩΝΙΑ...ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ
29/12/13 - 23:55
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Λιάπης επικαλέστηκε λόγους υγείας και δεν παρέστη στο πρώτο δικαστήριο. Ο πρώην υπουργός αναχώρησε για τη Μαλαισία δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του, αφότου βρέθηκε να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες. Έτσι, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Σ. Καραμαγκιώλη.
Ο κ. Λιάπης χρειάστηκε να συντομεύσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, σκόπευε να επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου του 2014.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα παραστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο, πλην όμως ήδη έχει γίνει στόχος και αντικείμενο χλευασμού, τόσο από πρώην συναδέλφους του βουλευτές, όσο και από απλούς πολίτες στα social media.
Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να πάνε ούτε στο Λιανοκλάδι, αλλά δεν κυκλοφορούν με πλαστές πινακίδες. και δουλεύουν σα σκυλιά για να πληρώνουν ληστρικούς φόρους που τους επέβαλε η πολιτική ελίτ του "Μισέλ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ