ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Αριάνα Χάφινγκτον: «Βοηθήστε τη φτωχή ελληνική οικογένεια»



Αριάνα Χάφινγκτον: «Βοηθήστε τη φτωχή ελληνική οικογένεια»

Η ομογένεια στηρίζει την Ελλάδα της κρίσης μέσω καμπάνιας που τρέχει στο Διαδίκτυο, με οδηγό την διάσημη συγγραφέα και δημοσιογράφο, Αριάνα Χάφινγκτον



«Ολοι μαζί μπορούμε» υποστηρίζει η viral καμπάνια που τρέχει στο Διαδίκτυο με στόχο την ενίσχυση της χτυπημένης από την οικονομική κρίση ελληνικής οικογένειας και οδηγό την ελληνικής καταγωγής συγγραφέα, δημοσιογράφο και ιδρύτρια της Huffington Post, Αριάνα Χάφινγκτον.
Με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η Αριάνα Χάφιγκτον προωθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter την καμπάνια με τίτλο #OneGreece, που έχει ξεκινήσει η οργάνωση Hellenic Initiative, η οποία αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση φτωχών ελληνικών οικογενειών.
«Βοηθήστε την Hellenic Initiative να υποστηρίξει τις ελληνικές οικογένειες τη μέρα της εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας» έγραψε στο twitter της η Αριάνα Χάφινγκτον, καλώντας τους πάντες να συνεισφέρουν. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η γεννημένη στην Αθήνα και μεγαλωμένη στην Πλάκα συγγραφέας και δημοσιογράφος, προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα. Η Ελλάδα παραμένει μέσα της όπως κατά καιρούς δηλώνει, ενώ της ανήκει και η περίφημη φράση: «Ολοι θέλουν να είναι Ελληνες».
Το Hellenic Initiative είναι μια πρωτοβουλία - οργάνωση της διασποράς, στην οποία μετέχουν ισχυροί Ελληνες επιχειρηματίες όπως οι Αντριου Λιβέρης, Γιώργος Δαυίδ κ.ά. Στόχος της οργάνωσης είναι να συγκεντρώνει χρήματα για την ενίσχυση φτωχών κοινωνικών ομάδων και φιλανθρωπικών οργανώσεων στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ