ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Game of thrones: Αντίστροφη μέτρηση με νέο τρέιλερ




Ο τέταρτος κύκλος έρχεται! Μονομαχίες, πολεμικές σκηνές, ένας δράκος και παθιασμένα φιλιά περιλαμβάνονται στο νέο τρέιλερ που μόλις δημοσιοποιήθηκε


Σε ιστοσελίδες αφιερώμενες στη σειρά, στο site του HBO στο Facebook, αλλά και στη συνείδηση των φαν, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει: η τέταρτη σεζόν έρχεται στις 6 Απριλίου για το «Game of thrones» και το ΗΒΟ κοινοποίησε σήμερα και νέο, τέταρτο τρέιλερ.
Σε αυτό βλέπουμε τους πρωταγωνιστές, ενώ ακούμε κλασικές ατάκες από προηγούμενους κύκλους. Κεντρικό χαρακτηριστικό του, τα σπαθιά και οι μονομαχίες. Υπάρχουν επίσης κάποιες σκηνές μάχης, αλλά και η φράση «ο πόλεμος δεν τέλειωσε».
Το όνομα της οικογένειας των Σταρκ ακούγεται στο νέο τρέιλερ, το οποίο αφήνει να εννοηθεί πως η μικρή Αρια Σταρκ, ανήκει στα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο νέο κύκλο. Εννοείται πως από αυτό δεν λείπουν οι δράκοι, τουλάχιστον ο ένας, τον οποίο βλέπουμε να «βρυχάται» δίπλα στη μαμά Νταϊνέρις. Ολα αυτά υπό τους ήχους του Devil Inside, που συνοδεύει μουσικά το βίντεο. 
Από το τρέιλερ επίσης δεν λείπουν τα παθιασμένα φιλιά, όπως αυτό μεταξύ της βασίλισσας Σέρσεϊ Λάνιστερ και του αγαπημένου αδερφού και εραστή της Τζέιμι -το οποίο... σχεδόν βλέπουμε. Με τη σκηνή αυτού του φιλιού κάνει φινάλε το νέο βίντεο, το οποίο δημοσιοποιήθηκε αμέσως μετά τις συνεντεύξεις πρωταγωνιστών της σειράς στο «κόκκινο χαλί» στην πρεμιέρα της σε κινηματογράφο της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ