ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Η μοναχή του ιταλικού «Voice» που τρέλανε τα social media!

Η αδερφή Κριστίνα κατέκτησε το ριάλιτυ της ιταλικής τηλεόρασης και το Διαδίκτυο! Το βίντεο, στο οποίο τραγουδά και χορεύει με το ράσο, ήδη συγκεντρώνει πάνω από 3,4 εκατ. view





Οι κριτές του ιταλικού «The Voice» ενθουσιάστηκαν ακούγοντας τη φωνή της Κριστίνα Σούτσια και δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν οι καρέκλες γύρισαν και την αντίκρισαν να τραγουδάει το «No One» της Αλίσια Κις. Η διάσημη πια στα social media Κριστίνα (έχει ήδη δημιουργηθεί το hashtag με το όνομά της #suorcristina=αδερφή Κριστίνα) είναι μοναχή, ως εκ τούτου εμφανίστηκε στο σόου με το μαύρο ράσο της και με τη συνοδεία άλλων τεσσάρων μοναχών, οι οποίες χοροπηδούσαν από τη χαρά τους βλέποντας τους κριτές να ενθουσιάζονται μαζί της! Το σχετικό βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Youtube έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3,4 εκατομμύρια views -και ανεβαίνει!
Η 25χρονη αδερφή Κριστίνα, η οποία κατάγεται από την Σικελία, αλλά ζει στο Μιλάνο, είναι μέλος των Αδερφών Ουρσουλίνων. «Είσαι πραγματική καλόγρια;» τη ρώτησε η 71χρονη σήμερα Ραφαέλα Καρά, η οποία είναι μέλος της κριτικής επιτροπής. «Ναι αλήθεια, είμαι καλόγρια» απάντησε η Κριστίνα. «Ηρθα εδώ γιατί έχω ένα δώρο, το οποίο θέλω να μοιραστώ με όλο τον κόσμο».
Με την εμφάνισή της η αδερφή Κριστίνα, η οποία πλέον συνεχίζει στο σόου, μπορούσε να διαλέξει όποιον κριτή ήθελε. Εκανε την πλέον απρόσμενη επιλογή, διαλέγοντας τον Ιταλό ράπερ J-Ax. «Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αν γυρίσουν όλοι θα επιλέξω αυτόν που θα έχει γυρίσει πρώτος» εξήγησε. «Εσύ κι εγώ θα κάνουμε έναν καταπληκτικό συνδυασμό» δήλωσε εκείνος. «Εγώ θα είμαι ο Διάβολος κι εσύ ο αγιασμός...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ