ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

«Φιμωμένη στη Βενεζουέλα» η «Μις Υφήλιος»

«Φιμωμένη στη Βενεζουέλα» η «Μις Υφήλιος»





«Φιμωμένοι στη Βενεζουέλα» είναι ο τίτλος της εκστρατείας που εμπνεύστηκε ο φωτογράφος Ντανιέλ Μπράτσι - Μέσα από τα social media η καμπάνια ενάντια στη βίαιη διακυβέρνηση του Νικολά Μαδούρο

Είναι ίσως μια από τις πλέον πετυχημένες καμπάνιες όλων των εποχών. Η εκστρατεία με το ...σύνθημα «Φιμωμένοι στη Βενεζουέλα» #GaggedInVenezuela, τσαλακώνει υπέροχα πρόσωπα, σαν αυτό της Μις Βενεζουέλας και Μις Υφήλιος, για να δείξει τις ασχήμιες που συμβαίνουν στη χώρα του Νικολά Μαδούρο.

Αλλωστε, όταν το αίμα κυλάει από τα μάτια και η θηλιά πνίγει το λαιμό και το στόμα, λίγο εστιάζει το μάτι στο λαμπερό στέμμα.


Μπροστά στο φωτογραφικό του Ντανιέλ Μπράτσι δεν πόζαρε μόνο η πανέμορφη Στεφανία Φερνάντεζ Κροπίχ, αλλά αθλητές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και πολιτικοί κρατούμενοι.


«Η φωνή είναι δυναμή σου», δηλώνουν όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία που στόχο έχει να προτρέψει τον κόσμο να μιλήσει ενάντια στη βίαιη διακυβέρνηση Μαδούρο.


Τα επίσημα στοιχεία με τους 37 νεκρούς και τους 559 τραυματίες στους δρόμους του Καράκας δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ