ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

ΗΠΑ: Ντοκουμέντο από τη δολοφονία του αφροαμερικανού στη Σάρλοτ [βίντεο]


keith-l-scott-charlotte-police-shooting 23-9-2016Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, η Ρακέισα Σκοτ σύζυγος του 43χρονου αφροαμερικανού Κιθ Λάμοντ Σκοτ που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς  στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. Η γυναίκα, παρά το σοκ κατέγραψε τα πλάνα με το κινητό της και ακούγεται σχεδόν...
σε όλη τη διάρκεια του βίντεο να φωνάζει στους αστυνομικούς πως ο άνδρας της είναι άοπλος!
Στο βίντεο, συγκεκριμένα, διακρίνονται οι αστυνομικοί που έχουν περικυκλώσει τον Κιθ Λάμοντ Σκοτ, ο οποιος είχε σταθμεύσει σε πάρκινγκ και περίμενε να παραλάβει το παιδί του, διαβάζοντας ένα βιβλίο.


Η Ρακέισα Σκοτ, τη στιγμή που ακούγονται οι πυροβολισμοί και πέφτει αιμόφυρτος ο σύζυγός της στην άσφαλτο, πανικοβάλλεται και απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο. Ωστόσο, αμέσως μετά επιστρέφει και καταγράφει τους αστυνομικούς που έχουν πλησιάσει τον πεσμένο στην άσφαλτο σύζυγό της.
Ένας  αστυνομικός φώναξε στον συνάδελφό του... «μην πυροβολείς, μην πυροβολείς. Δεν έχει όπλο, είναι άοπλος...».
Η δολοφονία του αφροαμερικανού στη Σάρλοτ προκάλεσε τα πρωτοφανή επεισόδια που διήρκεσαν τρεις ημέρες στην αμερικανική πόλη, η οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τον έλεγχό της ανέλαβε ο ομοσπονδιακός στρατός.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αστυνομία επιμένει ότι ο Κέιθ Λάμοντ Σκοτ είχε πιστόλι, κάτι που η οικογένεια του θύματος το διαψεύδει κατηγορηματικά. 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ