ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

Και το ίντερνετ τρελάθηκε με το πως ξεκινούν την μέρα τους αυτός ο μπαμπάς και η 3χρονη κόρη του!

Έτσι ξεκινούν την μέρα τους αυτός ο μπαμπάς με την κόρη του!

79
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 



Το Διαδίκτυο τρελάθηκε με το πώς αυτός ο πατέρας και η κόρη του ξεκινούν την μέρα τους!


Ο Ron Alston, από τη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ξεκίνησε πρόσφατα τη διεξαγωγή ενός τελετουργικού με την τριών χρονών κόρη του Aliya κάθε πρωί. Κοιτάνε στον καθρέφτη και λένε τα εξής:
«Είμαι ισχυρή. Είμαι έξυπνη. Δουλεύω σκληρά. Είμαι όμορφη. Είμαι γεμάτη σεβασμό. Δεν είμαι καλύτερη από τον καθένα. Κανείς δεν είναι καλύτερος από μένα. Είμαι καταπληκτική. Είμαι υπέροχη.»
Είμαστε σίγουροι ότι αν όλοι μας ακολουθούσαμε το παράδειγμα τους κάθε μέρα, θα είχαμε συνειδητοποιήσει ότι κάθε πρωί μπορεί να είναι χαρούμενο.
Έτσι ξεκινούν την μέρα τους αυτός ο μπαμπάς με την κόρη του! - Εικόνα 1

Αν και πολύ απλό, ο Ron πιστεύει ότι αυτό το τελετουργικό είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για να βοηθήσει την κόρη του να γίνει μια ευτυχισμένη και με αυτοπεποίθηση γυναίκα.
Το βίντεο με το θετικό τελετουργικό πατέρα και κόρης έχει ήδη παρακολουθηθεί από 14 εκατομμύρια χρήστες του Facebook. Πολλοί από αυτούς – κυρίως οι γονείς – ευχαρίστησαν τον Ron για την παροχή ενός απίστευτου παραδείγματος για το πώς να βοηθήσουν ένα παιδί να χτίσει την αυτοεκτίμηση του.

Ο Ron λέει ότι ο πατέρας του έκανε το ίδιο τελετουργικό μαζί του όταν ήταν παιδί, και τον βοήθησε σημαντικά στο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής. Δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μπορεί να αλλάξει τη ζωή του καθενός προς το καλύτερο.
Έτσι ξεκινούν την μέρα τους αυτός ο μπαμπάς με την κόρη του! - Εικόνα 2
Ο Ron σχολίασε, «Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σίγουρα για τον εαυτό τους, να είναι ταπεινά και να έχουν μια αίσθηση της δικής τους αξίας. Ο κόσμος μπορεί να είναι σκληρός για αυτά, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι το καθένα είναι μοναδικό και καταπληκτικό.»
Πηγή:brightside.me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ