ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

Γιαγιά και μητέρα παρέδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ. την 8χρονη Αντωνία


antwnia 23-9-2016Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 8χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί απο το Ρέθυμνο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα, η γιαγιά και η μητέρα της μικρής μαζί με την 8χρονη προσήλθαν στις αστυνομικές αρχές. Η μικρή Αντωνία είναι καλά στην υγεία της. Υπενθυμίζεται πως η...
γιαγιά (απο την πλευρά της μητέρας) και η νονά της μικρής με αναρτήσεις τους στο Facebook είχαν αναφέρει πως το παιδί είναι μαζί με την γιαγιά της και είναι καλά, ενώ έγραφε πως δεν πρόκειται να αποκαλύψει το που βρίσκεται γιατί - όπως έγραφε - η 8χρονη δεν έπρεπε να επιστρέψει στο πατρικό περιβάλλον, καθώς - όπως ισχυριζόταν - εκεί το κακοποιούσαν.


Να σημειωθεί, πως με δικαστική απόφαση η επιλέμεια της μικρής είχε δοθεί στην γιαγιά (απο την πλευρά του πατέρα) και σύμφωνα με αυτή την απόφαση το μικρό κορίτσι θα επιστρέψει στην πατρική γιαγιά.
Η μητέρα της 8χρονης είναι απο το Ρέθυμνο και ο πατέρας της είναι απο τα Χανιά.
Ανακοίνωση απο το Χαμόγελο του Παιδιού
«Η περιπέτεια της Αντωνίας Α., 8 ετών, έληξε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Αντωνία βρέθηκε στην περιοχή του Ρεθύμνου και είναι καλά στην υγεία της.
Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την προστασία των δικαιωμάτων κάθε παιδιού, διασφάλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσωπικά δεδομένα της ανήλικης. Παρακαλούμε θερμά όλους εσάς που έχετε συμβάλει καταλυτικά στο έργο του Οργανισμού όλα αυτά τα χρόνια, να δείξετε τον αντίστοιχο σεβασμό απέναντι στην Αντωνία.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2016 από directNEWS.gr πηγή: flashnews.gr
σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ