ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Ξεκινά η δίκη του Διώτη για λίστα Λαγκάρντ

Ξεκινά η δίκη του Διώτη για λίστα Λαγκάρντ

0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 



Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει σήμερα ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Διώτης κάθεται στο εδώλιο λόγω των χειρισμών του, οι οποίοι τέθηκαν εν αμφιβόλω, από τους πρώην συναδέλφους του, Γ. Πεπόνη και Σ. Μουζακίτη, οι οποίοι-από την θέση του οικονομικού εισαγγελέα, είχαν αναλάβει να «εξιχνιάσουν» το μυστήριο της επίμαχης λίστας…
Ο κ. Διώτης κατηγορείται για το αδίκημα της απιστίας, κατηγορία την οποία ο ίδιος αρνείται.
Η υπόθεση θα απασχολήσει εκ νέου τη δικαιοσύνη, αφού πρόκειται για τον δεύτερο γύρο διερεύνησης, αυτή τη φορά των  μη πολιτικών προσώπων, καθώς στο εδώλιο για την ίδια υπόθεση κάθισε και ο πρώην υπουργός Γ. Παπακωνσταντινου, ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.
Η δίκη αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να καταθέσει  ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος του κ. Διώτη την επίμαχη περίοδο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ