ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017

Επαίσχυντο είναι ένα δημοσίευμα κα Δήμαρχε μόνον όταν είναι ψευδές και συκοφαντικό!

Έλεος πια με την κριτική σας οι “μπλοκεράδες”

Αναρτήθηκε από 
Μια ανακοίνωση (της κας Δημάρχου δημοσιευμένη στο Salamina Press βλέπε ΕΔΩπου πραγματικά βρίθει απελπισίας και αυθαιρεσίας. Μια ανακοίνωση σαφώς καθυστερημένη, από της δημοσιεύσεως 11/10 μέχρι χθες 14/10 τέσσερις (4) ολόκληρες μέρες τι περιμένατε;
Αναφέρει πως έγινε κοινωνός του σκανδάλου στις 12 του μήνα όταν το Salamis News δημοσίευσε πρώτο το σκάνδαλο ήδη στις 11/10/2017 άρα είχε στα χέρια του την εν λόγω αναφορά και δεν την είχε η κα Δήμαρχος; Ποιος μπορεί να σας πιστέψει κα Δήμαρχε;
Για ποιους λόγους κα Δήμαρχε δεν αναφέρετε στο Salamis Newsπου έτσι κι αλλιώς η δημοσίευση ήταν προγενέστερη (από 11/10/2017 βλέπε ΕΔΩ) γιατί δεν σας βολεύει κι αναφέρεστε στο mellon.gr.

Πουθενά όμως δεν κάνετε κα Δήμαρχε σχολιασμό και αναφορά στην πλαστογραφία των υπογραφώντης δημοτικής υπαλλήλου σας αλήθεια από ποιους τελικά;
Αναφέρετε δε, πως σύμφωνα με το νόμο η λειτουργία του ΑΚΟΙΠΟΠ δεν ελέγχεται από το Δήμο και αμέσως σπεύδετε να συμπεράνετε!!!! ”…Συνεπώς, τα περί σκανδάλου στο Δήμο είναι ψευδή…” άμεση και αποστομωτική η απάντηση σας!
Προς τι λοιπόν κα Δήμαρχε η διαταγή για ΕΔΕ μέσα στον Δήμο; Ελεγκτές και ελεγχόμενοι τουρλουμπούκι;  
Τι πιο απλό (!!!) να καλέσετε εσείς τον Οικονομικό έλεγχο από το αρμόδιο υπουργείο ή ακόμα καλύτερα από τον Οικονομικό Εισαγγελέα που εκείνος ξέρει πως θα βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.
Δεν θα σταθούμε στην προσωπική σας εμπάθεια να μην στέλνει το γραφείο της δημάρχου τις ανακοινώσεις του στο Salamis Newsίσως γιατί τολμά με να σας κριτικάρουμε! Εεε!! λογικά αυτό δεν σας είναι αρεστό!
Αναμείνατε τώρα από Δευτέρα την δημοσίευση του νέου σκανδάλου στο νησί μας αυτό του προαναγγελθέντος  ΔΛΤ Σαλαμίνας, α!!! ξέχασα κι αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα από τον Δήμο άρα δεν υπάρχει σκάνδαλο στο Δήμο, είναι μόνον μια ακόμα κακόπιστη κριτική του διαδικτύου.
Καλή Κυριακή κα Δήμαρχε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ