ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2017

Ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης απορρύπανσης του - Σαλαμίνας -

Ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης απορρύπανσης του Σαρωνικού

Ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης απορρύπανσης του Σαρωνικού

Αναλυτικά η πορεία εργασιών απορρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου μέχρι στιγμής έχει ως εξής:
Στη Σαλαμίνα δεν παρατηρείται επιφανειακή ρύπανση. Συνεχίζονται και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του όρμου Σεληνίων – Λιμνιώνα – Κυνοσούρας, με τη χρήση μηχανικών μέσων (αντλίες υψηλής πίεσης και πλυστικά μηχανήματα), από εκατόν σαράντα (140) άτομα ιδιωτικών εταιρειών και εθελοντές. Επίσης, δύτες διενεργούν έλεγχο και καθαρισμό του βυθού, στην περιοχή «Θεατράκι».
Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκε χθες από το Δ/Ξ «ΣΥΡΟΣ» η διαδικασία της άντλησης του φορτίου του Δ/Ξ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ». Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Πλοίαρχο του δεξαμενοπλοίου «ΣΥΡΟΣ», η συνολική ποσότητα φορτίου που αντλήθηκε είναι χίλια δύο κυβικά μέτρα (1002m3), ενώ η επίσημη καταμέτρηση των ποσοτήτων που αντλήθηκαν αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες Τελωνειακές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ