ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017

Σταθερή βελτίωση της γενικής εικόνας του Σαρωνικού - Σαλαμινα κόλπου από την επιχείρηση απορρύπανσης – Σταδιακή αφαίρεση των πλωτών φραγμάτων

Μετά την αποψινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, η εικόνα που προκύπτει για την επιχείρηση απορρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου έως τώρα, έχει ως εξής:
Στη Σαλαμίνα δεν υφίσταται επιφανειακή ρύπανση. Συνεχίστηκαν με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του όρμου Σεληνίων – Λιμνιώνα – Κυνοσούρας – Αγίου Νικολάου, με μηχανικά μέσα (πλυστικά μηχανήματα, αντλίες και λοιπά μέσα), από συνεργεία ιδιωτικών εταιρειών. Η γενικότερη εικόνα του εν λόγω όρμου παρουσιάζει σαφή βελτίωση καθημερινά. Επίσης, στην περιοχή «Θεατράκι» δύτες διενήργησαν έλεγχο και εκτεταμένο καθαρισμό του βυθού.
Στη θαλάσσια περιοχή της Πειραϊκής δεν υφίσταται θαλάσσια ρύπανση, ενώ καθαρισμό των ακτών της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησαν τρία (03) συνεργεία της αναδόχου εταιρείας με μηχανικά μέσα (αντλίες, πλυστικά και πιεστικά μέσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ