ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2017

Έληξε μετά από 6 μήνες η ομηρία του Μιχάλη Λεμπιδάκη






Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα 5 χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο στο δρόμο προς Χανιά, σε ένα εν λειτουργία εργοστάσιο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, του οποίου ο ιδιοκτήτης βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας από την πολύμηνη κράτηση του. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρεται στο Ρέθυμνο, όπου μεταβαίνει και η οικογένειά του.


Η Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει επτά συλλήψεις. Πληροφορίες λένε ότι οι επτά συλληφθέντες είναι Κρητικοί και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που κατέγραφψε ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε στην ταυτοποίηση των απαγωγέων και στην επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το πρωί της Δευτέρας. Στην υπόθεση της απαγωγής φέρεται να εμπλέκονται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον του επιχειρηματία που παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες στους απαγωγείς.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ