ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2017

Ενημέρωση αναφορικά με την εικόνα του Σαρωνικού Σαλαμίνας κόλπου από την επιχείρηση απορρύπανσης

*Περιττό να αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ένας Εισαγγελέας – ή τουλάχιστον δεν έχει μαθευτεί – να κινήσει αυτεπάγγελτη διαδικασία για το έγκλημα που συντελείται στον Αργοσαρωνικό.
Σε ένα ευνομούμενο κράτος, με δομές και αρχές, θα έπρεπε ήδη οι υπαίτιοι να είναι «μέσα», γιατί έχουν διαπράξει έγκλημα κατά της ανθρώπινης ζωής!

Μετά την σημερινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, η εικόνα που προκύπτει για την επιχείρηση απορρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου έως τώρα, έχει ως εξής:
Στη Σαλαμίνα, δεν υφίσταται επιφανειακή ρύπανση και παρατηρείται καθημερινά βελτίωση. Επιχείρησαν συνολικά 134 άτομα, μέλη ιδιωτικών συνεργείων, με μηχανικά μέσα προς καθαρισμό των βράχων και των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του όρμου Σεληνίων – Λιμνιώνα – Κυνόσουρας – Αγίου Νικολάου. Στην περιοχή «Θεατράκι» συνεχίστηκαν και σήμερα οι εργασίες καθαρισμού των βράχων, ενώ επιχείρησαν και δύτες προς καθαρισμό του βυθού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ