ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2017

Βασίλης Μπεσκένης: Την Τετάρτη η κηδεία του. Η επιθυμία της οικογένειας

Βασίλης Μπεσκένης: Την Τετάρτη η κηδεία του. Η επιθυμία της οικογένειας


Το τελευταίο αντίο ετοιμάζονται να πουν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι στον Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος πέθανε ξαφνικά στα 43 του έτη, λίγες ώρες αφότου βάφτισε το παιδί του.


Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον άτυχο δημοσιογράφο θα τελεστεί την Τετάρτη 20/12 στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα (Σ.Βέμπο & Ιάσονος, Άνω Γλυφάδα) και η κηδεία από το Κοιμητήριο Δήμου Γλυφάδας (Α. Παπανδρέου 151).
Στη μνήμη του Βασίλη Μπεσκένη συνάδελφοι και φίλοι θα πραγματοποιήσουν στις 25 Φεβρουαρίου δενδροφύτευση στον τόπο καταγωγής του τα Μαλλωτά Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Το αλσύλλιο που θα δημιουργηθεί θα λάβει το όνομά του.
Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν, να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της οικογένειας, μέσω του οποίου θα διατεθούν στα μαιευτήρια «Έλενα Βενιζέλου» & «Αλεξάνδρα» για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται ή φιλοξενούνται εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ