ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017

Γιατί οι γονείς μηνύουν την 19χρονη που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στον Χονγκ Κονγκ


Γιατί οι γονείς μηνύουν την  19χρονη που συνελήφθη με  2,6 κιλά κοκαΐνης στον  Χονγκ Κονγκ

Οι γονείς μηνύουν το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθει στον  Χονγκ Κονγκ με  2,6 κιλά κοκαΐνης  και βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές.


Ο λόγος είναι ότι  πρόκειται για ένα νομικό τρικ σύμφωνα με τον δικηγόρο της  Σάκη Κεχαγιόγλου,  ώστε να υπάρχει ποινική δίωξη στην Ελλάδα εις βάρος της 19χρονης Ειρήνης και να ζητήσουν την έκδοση της στη χώρα ώστε να δικαστεί στη χώρα μας ,στη γλώσσα της και να είναι πιο έυκολη η επικοινωνία με τον δικηγόρο της και την οικογένειά της.
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, τόνισε ότι οι πιθανότες είναι σχεδόν ανύπαρκες
Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε να γίνει έρευνα για την υπόθεση και η Δίωξη Ναρκωτικών ζήτησε να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της κοπέλας στην Ελλάδα.
Καθότι δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία με το Χονγκ Κονγκ για την έκδοση κρατουμένων, η δίωξη της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ο μόνος δρόμος που δίνει ελπίδες στην 19χρονη να δικαστεί την πατρίδα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ