ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27, 2017

Έκρηξη σε σούπερ μάρκετ στην Αγία Πετρούπολη. Αναφορές για τραυματίες

Έκρηξη σε σούπερ μάρκετ  στην Αγία Πετρούπολη. Αναφορές για τραυματίες


Εκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε κατάστημα,  σούπερ μάρκετ Perekrestok που βρίσκεται στην πλατεία "Kalinina", στην Αγία Πετρούπολη  της Ρωσίας, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από κατάστημα.
Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής, καθώς και πολλά ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών.
Οι ρωσικές αρχές κάνουν λόγο ανεπισήμως για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια, ενώ θα ακολουθήσει επίσημη δήλωση του εκπροσώπου.
Η  έκρηξη  ήταν μεγάλης ισχύος σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, με συνέπεια να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση το νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής, καθώς και πολλά ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ