ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Δημαρχος - Αγγελου - Δ/Σ -Ο τσέλιγκας και τα πρόβατα.



Γ. Κοκκινίδης


Ανώνυμος14/12/17 16:03
Ο τσέλιγκας και τα πρόβατα.

Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για το αμαρτωλό λατομείο, η Δήμαρχος έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, έδειξε πώς πραγματικά σκέφτεται και πώς διοικεί το Δήμο. 
Ο απόλυτος άρχοντας και ο Δήμος φέουδο. 
Μέθυσε από την αλαζονεία της εξουσίας και ξέχασε όρκους και υποσχέσεις. 
Τα καθαρά χέρια και οι νομιμότητες έγιναν κακόγουστα αστεία, η σκληρή πραγματικότητα διέλυσε τις αυταπάτες.
Το θέμα του λατομείου, προεκλογικά το είχε κάνει σημαία, αλλά τώρα το αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι. Όλοι βλέπουμε τις νταλίκες να πηγαινοέρχονται, όλοι ξέρουμε ότι ο Αγγέλου κλέβει τον πλούτο μας, η Δήμαρχος το παραδέχεται φάτσα φόρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.! Ούτε στην Ουγκάντα.!

Η μειοψηφία, εκφράζοντας την αγανάκτηση του κόσμου και το κοινό αίσθημα, έφερε το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο με 11 υπογραφές. Η Δήμαρχος το καθυστέρησε όσο μπορούσε, αλλά κάποτε αναγκάστηκε να το φέρει. Τότε απείχε προκλητικά, από τη συζήτηση φροντίζοντας να ματαιωθεί λόγω έλλειψης απαρτίας. Έτσι και έγινε. Το συμβούλιο ακυρώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Κατά διαβολική “σύμπτωση” απείχαν όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας εκτός από την Ειρήνη Μπινιάρη και αυτό είναι προς τιμή της.

Αυτό Δήμαρχε λέγεται ξεπεσμός πολιτικός κανιβαλισμός. Έχεις ηθική και δημοκρατική υποχρέωση να παρίστασαι στα δημοτικά συμβούλια και να σέβεσαι την επιθυμία της μειοψηφίας. (Ψιλά γράμματα).

Ο πολιτικός ξεπεσμός δεν σταματάει εδώ, την επόμενη φορά που ήρθε το θέμα προς συζήτηση, η Δήμαρχος πέταξε τελείως τη μάσκα. Είπε ορθά κοφτά ότι καλώς απείχε την προηγούμενη φορά και ότι θα μπορούσε να απέχει εκ νέου, να αφήσει τη μειοψηφία να συζητάει μόνη της, να πάρει όποια απόφαση θέλει και μετά να έρθει εκείνη με την πλειοψηφία της και να ανατρέψει όποια απόφαση πάρουν. 
Ο στρατάρχης και το στράτευμα. 
Ο δήμαρχος που διαφεντεύει τις σκέψεις και τις ψήφους των συμβούλων του. 
Θράσος απύθμενο.

Ντροπή Δήμαρχε, ντροπή και στους Συμβούλους που δέχονται να παίξουν το ρόλο του πειθήνιου πρόθυμου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σύμφωνα με τον Καλλικράτη “οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση”.

Τα πρόβατα και οι τσελιγκάδες δεν έχουν θέση στο Δήμο μας.
Γ. Κοκκινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ