ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017

Έτσι έπιασαν τον "δράκο" των Αμπελοκήπων. Ποιες γυναίκες έβαζε στόχο. Βίντεο ντοκουμέντο

Έτσι έπιασαν τον "δράκο" των Αμπελοκήπων. Ποιες γυναίκες έβαζε στόχο. Βίντεο ντοκουμέντο


Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο 25χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για επιθέσεις γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων.


Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, πραγματοποιούσε επιθέσεις, νυχτερινές ώρες, σε βάρος νεαρών γυναικών, ενώ στη συνέχεια τις θώπευε.
Σε όλες τις περιπτώσεις το κοινό στοιχείο ήταν το γεγονός πως τα θύματα φορούσαν κολάν και τακούνια.
Η αστυνομία είχε την εικόνα του 25χρονου από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε, ενώ έβαλε ως «δόλωμα» νεαρή αστυνομικό. Η παρουσίαση της υπόθεσης πρόκειται να γίνει αύριο από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έριξαν «δόλωμα’ στην περιοχή μια αστυνομικό, η οποία βέβαια φορούσε κολάν και ψηλοτάκουνα.
Πριν από δυο ημέρες και ενώ στην περιοχή κυκλοφορούσε με κολάν και ψηλοτάκουνα, η αστυνομικός που αποτελούσε το δόλωμα. Οι συνάδελφοι της είδαν έναν 25χρονο νεαρό να κινείται ύποπτα και μάλιστα να ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να ακολουθούν διακριτικά τον νεαρό και την στιγμή που επιτέθηκε στην ανυποψίαστη κοπέλα, αμέσως επενέβησαν και του περάσαν χειροπέδες.α
Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φένεται ο  «δράκος» των Αμπελοκήπων να φοράει  αθλητικά και να «έχει στήσει» καρτέρι σε δρόμο των Αμπελοκήπων…
Ξαφνικά εντοπίζει το θύμα του… Μία γυναίκα η οποία φοράει κολάν και τακούνια. Την αρπάζει από τον λαιμό, την ακινητοποιεί… Με άγριες κινήσεις της κατεβάζει το κολάν και της σκίζει το εσώρουχο. Τότε αρχίζει να την χαιδεύει στα γεννητικά της όργανα.
Η γυναίκα, κάποια στιγμή, καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του… Αρχίζει και τρέχει σοκαρισμένη, ενώ όπως βλέπετε στο βίντεο, κοιτάει και πίσω της μήπως εκείνος την ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ