ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ Ν.Αφρική: Λευκή γυναίκα λιθοβολείται μετά τον βιασμό της!

ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το βίντεο που θα παρακολουθήσετε. Για άλλη μια φορά λυπόμαστε για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη. Όλός ο πλανήτης διαχέεται από μισος.

Θύμα μια λευκή γυναίκα η οποία, όπως αναφέρει στην σελίδα όπου και αναρτήθηκε το βίντεο, πρώτα βιάστηκε και έπειτα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου!
Το περιστατικό συνέβη στη Νότια Αφρική ωστόσο δεν είδαμε καμία οργάνωση να το κατακρίνει μέχρι στιγμής! Ειδικά οι περιβόητες φεμινιστικές οργανώσεις δεν έβγαλαν κιχ!
Την κλωτσάνε, της πετάνε πέτρες και κομμάτια από μάρμαρο και την σκοτώνουν μπροστά στα αδιάφορα μάτια των περαστικών! Η περιβόητη νοτιοαφρικανική αστυνομία που ξέρει να πυροβολεί εν ψυχρώ και να σκοτώνει κατά δεκάδες εργάτες, δεν υπάρχει πουθενά.
Δείτε το με προσοχή.
Περιλαμβάνει πολύ σκληρές σκηνές ομολογουμένως σε μια σχετικώς αναπτυγμένη χώρα παρότι έχει προβλήματα ρατσισμού, δεν περιμέναμε να δούμε τετοια σκληρότητα. Από την άλλη δικαιολογούνται τα μεγάλα νούμερα εγκληματικότητας που έχει η Νότια Αφρική. Όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν συνδυαστικές προσπάθειες να μας πείσουν εμας τους Λευκούς ότι είμαστε ρατσιστές, και "κτήνη". Το βίντεο δέιχνει ότι η σκληρότητα και η κακία δεν έχουν χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ