ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2013

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ψέριμο

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Εικόνες βιβλική καταστροφής παρουσιάζει ένα ακόμα νησί, η Ψέριμος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε  μιλώντας στη «Ροδιακή» ο περιφερειακός Σύμβουλος Καλύμνου κ. Κώστας Σταυλάς, - οποίος μετέβη από την Κάλυμνο επιτόπου με σκάφος στην Ψέριμο- οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. 
 
Η κακοκαιρία προκάλεσε τον τρόμο στις 30 περίπου οικογένειες που διαμένουν στο νησί. Για το λόγο αυτό θα ζητηθεί να κηρυχθεί το νησί της Ψερίμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 
 
Η βροχή στη Ψέριμο προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα και σπίτια, ενώ στη θάλασσα κατέληξαν και τρία αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τον όγκο της βροχής. Δρόμοι και καταστήματα καταστράφηκαν, η παραλία... εξαφανίστηκε και κτίρια είναι έτοιμα να καταρρεύσουν.  
 
Ανάλογα προβλήματα επίσης παρουσιάζονται και στην Κάλυμνο. Συγκεκριμένα στον Αγιο Αντώνιο Καλύμνου πλημμύρισαν σπίτια και παρασύρθηκαν μηχανάκια ενώ η Πόθια μετατράπηκε σε μια απέραντη λιμνοθάλασσα. 
 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ