ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2013

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

28-01-2013

Αγαπητοί  Μπατσιωτες  είχαμε  λειτουργία ,αλλά δυστυχώς  το ποίμνιο  ελάχιστο
Συνολικά  10 άτομα παρακολουθήσαν τη θεια λειτουργία ,δεν Ξέρω το γιατί από την μια πλευρά φωνάζουμε δεν έχουμε  λειτουργία  από την άλλη πλευρά  δεν πάμε στην θεια λειτουργία !!!!. είναι από τα παράξενα  τοπικά φαινόμενα  που έχουμε  στον τόπο μας.Το ευχάριστο είναι  ότι ο κόσμος μας  ανταποκρίνεται  στο να  Νομιμοποιηθεί  Ο ιερό ναός του Σωτήρος  και Σήμερα  με της προσφορές τριών  συντοπιτών μας Συμπληρώθηκε το μηνιαίο πόσον των 320 της δόσης. Συνολικά  19 άτομα  ΤΟΥΣ  ΟΠΟΙΟΥΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ  .
Γενικά  όλη την εβδομάδα  ο καιρός στο Μπατσι ηταν βροχερος  και η υγρασια
Τρομερη , χειμωνας είναι, ας κανουμε  κουραγιο.   


Αλαλούμ στις συγκοινωνίες

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η πρωτεύουσα, απεργίες σε τρένα-Προαστιακό


Δεν θα κινηθούν ούτε τη Δευτέρα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ σε Αθήνα και Πειραιά, παρά τη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία των εργαζομένων. Ακινητοποιημένα θα είναι επίσης τα τρένα και ο Προαστικός. Με επιστρατευμένο προσωπικό λειτουργεί το Μετρό και το Τραμ. Η κυβέρνηση εμφανίζεται ένα βήμα πριν από την επιστράτευση και των εργαζόμενων στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ. Διαβάσετε αναλυτικά

Αδυναμία πληρωμής των φόρων του 2013 στα ακίνητα δηλώνει ένας στους δύο


Χαρακτηριστικό στο σύνθημα στην οθόνη της αίθουσας όπου γίνεται το συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ
Χαρακτηριστικό στο σύνθημα στην οθόνη της αίθουσας όπου γίνεται
 

Εισβολή με... μηνύματα στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη

 
Πολιτικά κίνητρα «βλέπει» το ΚΚΕ πίσω από την εισβολή αγνώστων, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η προειδοποιητική εισβολή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας. Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».


«Άδωνι, είσαι βλάκας και καραγκιόζης»

,  12:10
Ανεξέλεγκτη επίθεση στο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, άσκησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο ίδιο πάνελ εκπομπής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και η παρεκτροπή της κουβέντας έγινε επάνω στη συζήτηση για το ενιαίο μισθολόγιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπιζόταν τις επιλογές της κυβέρνησης, αποκρούοντας παράλληλα τις αιτιάσεις του Πάνου Σκουρλέτη, που επίσης βρισκόταν στο στούντιο, όταν ο Παύλος Χαϊκάλης του επιτέθηκε φραστικά: «Εσύ μπορείς να ζήσεις με 586 ευρώ; Να πάνε και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο και να παίρνουν 586 ευρώ. Είσαι βλάκας και καραγκιόζης».

Κατόπιν αυτού, ο Άδωνις Γεωργιάδης -και αφού ζήτησε πρώτα από το δημοφιλή ηθοποιό να του ζητήσει συγγνώμη- έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Αμέσως μετά το ξέσπασμά του, ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε συγνώμη που παραφέρθηκε

Αμήχανη η Κουμουνδούρου για τις δηλώσεις Τσίπρα

             

Ψάχνουν να βρουν αν η λέξη «δημόσιο» προστέθηκε στις ΗΠΑ ή στην Ελλάδα

Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση σε οδηγεί σε λάθη. Με την φράση αυτή κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την κίνηση συνεργατών του Α. Τσίπρα να προσθέσουν τη λέξη «στο δημόσιο» στα λεγόμενα του, για να καλύψουν προφανώς ένα λάθος ή μία αβλεψία του προέδρου.

Τα λάθη βέβαια είναι ανθρώπινα, όταν όμως προσπαθείς να τα καλύψεις διαπράττεις δύο φορές λάθος. Και φυσικά δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να σε κατηγορήσει για αυτό, συνέχισε το ίδιο στέλεχος. Ό,τι έγινε πάντως, έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Τότε ο Α. Τσίπρας έξω από το κτήριο του ΔΝΤ στη Νέα Υόρκη δήλωνε ότι δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του Ταμείου η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Αμέσως βέβαια η ΝΔ έσπευσε να υπενθυμίσει ότι ποτέ δεν κόπηκαν τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα. Κι ενώ η γραμμή άμυνας είχε βρεθεί στο γεγονός ότι η Κυβέρνηση τον περασμένο Οκτώβρη είχε σπεύσει να παρουσιάσει τη διάσωση των δώρων στον ιδιωτικό τομέα ως δική της επιτυχία, κάποιο αόρατο χέρι πρόσθεσε στο γραπτό κείμενο που διένειμε το κόμμα τη λέξη «στο δημόσιο». Πέρα από το γεγονός ότι ποτέ δεν πειράζεις ένα κείμενο δηλώσεων όταν αυτές γίνονται «on camera» υπήρξε και αλλοίωση του νοήματος αφού αμέσως μετά ο Α. Τσίπρας μιλούσε για διπλό δώρο στους επιχειρηματίες.

Σε αυτή τη φάση πάντως αναζητείται το ποιος κρύβεται πίσω από την επίμαχη κίνηση. Ο Π. Σκουρλέτης τον οποίο φωτογραφίζει η ΝΔ ή ο Γ. Μηλιός ο οποίος, ως οικονομολόγος, συνοδεύει τον Α. Τσίπρα στις ΗΠΑ.

Αν δηλαδή η προσθήκη της λέξης έγινε από τις ΗΠΑ ή στην Ελλάδα στα γραφεία του κόμματος. Κι αν ο ίδιος ο Πρόεδρος ήταν ενήμερος γι αυτό. Όπως και να 'χει το γεγονός φέρνει ξανά στην επιφάνεια αυτό που ακούγεται όλο και συχνότερα στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου: ότι μια κλειστή ομάδα τριών τεσσάρων ανθρώπων δίπλα στον πρόεδρο κάνει παιχνίδι.

Η διεύρυνση του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος ώστε να αποφεύγονται λάθη σαν το προχθεσινό είναι επιβεβλημένη, λένε πολλοί στην Κουμουνδούρου. Τουλάχιστον η αναταραχή στα ΜΜΜ και η επίταξη των εργαζομένων απασχόλησε την επικαιρότητα περισσότερο από το ταξίδι μας στις ΗΠΑ, κατέληξε με νόημα στέλεχος του κόμματος.

Πάγκαλος παντός καιρού

 

Το συνάχι δεν εμπόδισε τον πρώην αντιπρόεδρο από το καθιερωμένο του κολύμπι

Το μπάνιο του στη λίμνη Βουλιαγμένης παρά το συνάχι που τον ταλαιπωρούσε επέλεξε να κάνει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες της Real News, ο κ. Πάγκαλος εισήλθε στον χώρο, έβγαλε το μπλε μπουρνούζι που φορούσε και μπήκε κατευθείαν στη λίμνη για τη μεσημεριανή του βουτιά. Έκανε τις ασκήσεις του για τριάντα λεπτά περίπου, ενώ συνομίλησε και με δύο λουόμενους που έκαναν μπάνιο μέσα στη λίμνη.

Ο κ. Πάγκαλος επισκέπτεται συχνά τη λίμνη λόγω των ιαματικών νερών ενώ είναι γνωστή η αγάπη του για τη χειμερινή κολύμβηση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι τελευταίες επισκέψεις του κ. Πάγκαλου ήταν επεισοδιακές αφού τη μία τσακώθηκε με λουόμενη που τού έκανε παράπονα και την άλλη με δημοσιογράφο που σχολίασε το μπουρνούζι του.





  • Duke
    Σήμερα, 20:39
    Γιαυτό ανέβηκε η στάθμη εκεί
  • komis
    Σήμερα, 17:13
    Το τέρας του ΠαγκαΛοχ-νες...
       
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ