ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2013

26-01-2013

Κίνημα αντίστασης" απόστρατων στρατιωτικών! Εντοπίστηκε και δεύτερη ομάδα


Ένα πρωτόγνωρο και ιδιόμορφο “κίνημα αντίστασης” από απόστρατους έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις! Ξεκινώντας από το ιντερνέτ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το “κίνημα” αυτό αρχίζει να “οργανώνεται” με τις πρώτες συγκεντρώσεις όσων μιλούσαν για πολλούς μήνες “διαδικτυακά”. Κι όπως φαίνεται δεν πρόκειται για μία και μοναδική προσπάθεια.
Εκτός από την Πατριωτική Ένωση Πολιτών που αποκάλυψε χθες το Onalert, υπάρχει τουλάχιστον άλλη μια ομάδα απόστρατων στρατιωτικών που φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί. Αύριο στις 13.30 μάλιστα διοργανώνει την πρώτη “συγκέντρωση γνωριμίας” σε ξενοδοχείο των Αθηνών,το President.
Τι είναι αυτές οι “κινήσεις”; Ο πατριωτισμός είναι το πρώτο που επικαλούνται ,μαζί με την απόγνωση που διακατέχει πλέον το σύνολο των πολιτών, όχι μόνο για τη κρίση αλλά κυρίως για το το γεγονός ότι δεν φαίνεται πουθενά κάποια λύση. Οι θέσεις που εκφράζουν μέχρι στιγμής και οι δύο “κινήσεις” που εντόπισε το Onalert είναι δύσκολο να αξιολογηθούν,αφού είναι λογικό στα κείμενα που έχουν κυκλοφορήσει να μην δίνονται πολλές λεπτομέρειες. Η επίκληση του πατριωτισμού είναι αυτονόητη για όλους ,αλλά εξαρτάται και πως τον εννοεί ο καθένας τον πατριωτισμό,που στην Ελλάδα “πωλείται” -ειδικά αυτή τη περίοδο- ως “πολιτικό προϊόν”.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες ή απ΄ όσους σκέφτονται να ακολουθήσουν έχουν πραγματικά αγνά κίνητρα. Χρειάζεται όμως και ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να διαπιστωθεί τι επιδιώκουν και τι ακριβώς πιστεύουν οι εμπνευστές τέτοιων κινήσεων.


Από e-mail φίλου σχολιαστή.


Πήρα το ποντίκι και βρήκα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. 
Μάλιστα πρέπει οπωσδήποτε να τεθεί υπόψιν όλων των πολιτών για σχολιασμό.
Πρέπει να πάρει θέση και ο δήμαρχος και η αντιπολίτευση.
Σας ευχαριστώ
Δ. Παπαδόπουλος 
ΧΩΡΙΣ  ΣΧΟΛΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ  ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ  ΣΤΗΝ  ΛΙΜΝΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ   ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΠΕΓΝH .  ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ  ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ .Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΣΟΦΡΑΣ  ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ . ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ  ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ???  ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΣ  ΑΛΛΑ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ , ΓΙΑΤΙ  ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, 
Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ  ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.  
Admin/mageutikompatsisalaminas.
 Βροχές και καταιγίδες                
 

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και κυρίως της Βόρειας Ελλάδας και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες στην Ήπειρο να μην ξεπερνούν τους 11, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια πελάγη πολύ θυελλώδεις. Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς εξασθενώντας σημαντικά σε μέτριους.
Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά περιόδους ισχυρές, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και βαθμιαία τοπικά θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.
Βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι ισχυροί, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Πηγή: meteo.gr

Χρώσταγε 113.000 στις τράπεζες και θα πληρώσει μόνο 7.000€!                

 

Μία ακόμη δικαίωση δανειολήπτη με χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ που «κουρεύτηκαν» σε πολύ μεγάλο ποσοστό, έρχεται στο προσκήνιο. Η υπόθεση αφορά σε δανειολήπτρια στο Ρέθυμνο Κρήτης και χρέος 113.045 ευρώ. Με το «κούρεμα» θα πληρώσει μόνο 7.900,32 σε βάθος τετραετίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για μία δανειολήπτρια από το Ρέθυμνο έγγαμη, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών , ηλικίας 13 και 6 ετών, εργάζεται εποχιακά (Μάιο-Οκτώβριο) ως ξεναγός, ενώ ο μισθός της για τους μήνες που εργάζεται ανέρχεται σε 900 ευρώ το μήνα και δε διαθέτει άλλη πηγή εισοδήματος.
Διαβάστε περισσότερα από το prismanews.gr εδώ 

Προφυλακιστέα η 52χρονη - «εγκέφαλος» του κυκλώματος με «λευκούς» γάμους

                 
 


Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της, η 52χρονη ιδιωτική υπάλληλος που κατηγορείται ότι ήταν μεταξύ των τριών «εγκεφάλων» του πολυμελούς κυκλώματος που τέλεσε δεκάδες «λευκούς» γάμους για την ελληνοποίηση αλλοδαπών κυρίως από τη Γεωργία.
Η κατηγορούμενη, ομογενής και υποψήφια στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην Α' Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε, κατά την απολογία της ενώπιον της β' ειδικής ανακρίτριας, τις βαρύτατες κατηγορίες που της καταλογίζουν.
Όπως έγινε γνωστό, η μεταφράστρια και μεσίτρια, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι μεσολάβησε, λόγω των γνωριμιών που είχε σε δήμους και Περιφέρεια, σε κάποιες υποθέσεις απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας, οι οποίες, όμως, σύμφωνα με την ίδια πληρούσαν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. «Το έκανα για ανθρωπιστικούς λόγους», φέρεται να απολογήθηκε.
Δεν έπεισε όμως ανακρίτρια και εισαγγελέα, που ομόφωνα την έκριναν προσωρινά κρατούμενη. Μετά το πέρας της διαδικασίας πήρε το δρόμο για τις φυλακές.
Την ίδια ώρα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε ο 36χρονος δικηγόρος, ο δεύτερος εκ των τριών χαρακτηριζόμενων ως επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης. Η τρίτη φερόμενη ως «εγκέφαλος», η 40χρονη Γεωργιανή, αποκαλούμενη «Μαντόνα», εξ ου και η κωδική ονομασία που δόθηκε από τις Αρχές στην υπόθεση, αναμένεται να απολογηθεί αύριο.
Σήμερα απολογήθηκαν ακόμη μία υπάλληλος του δήμου Ωραιοκάστρου και ένας υπάλληλος της Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης, που εμπλέκονται στην υπόθεση, και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου).
Εξάλλου, δύο μεταφράστριες αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς όρους. Από το σύνολο των 11 συλληφθέντων απολογήθηκαν ήδη οι επτά, ενώ οι υπόλοιποι θα λογοδοτήσουν αύριο στην ανακρίτρια.
Το κύκλωμα κατηγορείται ότι τέλεσε 68 εικονικούς γάμους τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
 

Αρχιεπίσκοπος : "Φθάνει! Δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια"





Μια συγκλονιστική περιγραφή της Ελλάδας της κρίσης έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος .

«Βγείτε τη νύχτα σε μερικές γειτονιές και θα δείτε σκουπιδοτενεκέδες γερμένους να τους ψάχνουν άνθρωποι πεινασμένοι. Κάποιοι έχουν την σοφία να μην πετούν το φαγητό τους να το βάζουν σε σακούλα και να το αφήνουν σε σημεία όπου ξέρουν οι άνθρωποι που ψάχνουν και το παίρνουν.

Στην Αρχιεπισκοπή και στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έρχονται μανάδες που δεν μπορούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς που δεν μπορούν να πάρουν τη θεραπεία τους. Αυτή την στιγμή στην Αθήνα ετοιμάζονται 10.000 μερίδες φαγητού και θέλω να σημειώσω ότι άλλοτε ο αριθμός των ξένων ήταν μεγαλύτερος, τώρα έχει μειωθεί και το 65% είναι Έλληνες, οι οποίοι υποφέρουν. Αυτή η εικόνα της Αθήνας, της Ελλάδας, με ενοχλεί, με στεναχωρεί». 


Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που βρίσκεται η χώρα και στο έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που δημιούργησαν πριν από ένα χρόνο ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και η Φιλανθρωπική Οργάνωση « Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής στη διαρκεια του απολογισμού του έργου του και την παρουσίαση των στόχων του, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όπου εδρεύει το Ιατρείο.

«Η Εκκλησία», πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος,» έχει ένα σκοπό να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις τον άνθρωπο, να τον στηρίξει ψυχικά, να τον δυναμώσει, να του δώσει κουράγιο στη πορεία της ζωής, να μάθει το νόημα και τον σκοπό της ζωής. Ο Χριστός μας είπε για το νόημα της ζωής ν’ αγαπήσεις τον Θεό με όλη την δύναμη και τον συνάνθρωπό σου σαν τον εαυτό σου. Mέσα σ΄ αυτές τις φράσεις κρύβεται όλο το νόημα της ζωής»

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ.Γιώργο Πατουλη και τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δημτσα λέγοντας «Σας ευχαριστώ για το παράδειγμα που δίνετε σε ανθρώπους που ακούν, μαθαίνουν και βοηθούν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο. Άκουσα για το πρόγραμμα του 2013 και σας παρακαλώ να βοηθήσετε όπου υπάρχει ανάγκη και τα σύνορα αλλά και εδώ η Αθήνα έχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Κανένας ανασφάλιστος σε όλη την Ελλάδα να μη μείνει χωρίς φάρμακο. Είναι εξαιρετική η πρόταση για τη δημιουργία, από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, δικτύου κατ οίκον νοσηλείας για όσους τη χρειάζονται αλλά δεν μπορούν να την έχουν».
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ