ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

ΤΟ ΡΟΥΣΓΕΤΙ ΖΕΙ !!!!!!!

30-01-2013
ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ  ΚΆΝΟΥΝΕ  ΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ( ΠΟΥΣΤΙΆ)
ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΊΜΑ ΜΑΣ  ΕΊΜΑΣΤΕ  ΓΙΑ ΒΟΎΡΔΟΥΛΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΌ  ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΊ  ΠΟΛΊΤΕΣ  

Το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει! "Ρουσφετόχαρτα" στο ΥΕΘΑ με κομματική σφραγίδα


Ότι και να γίνει σ΄ αυτή τη χώρα κάποια πράγματα είναι αδύνατον να αλλάξουν. Ποιο ΔΝΤ,ποια τρόϊκα; Το ρουσφέτι και ειδικά στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί ποτέ!
Απόδειξη ,ένα από τα “ρουσφετόχαρτα” ,που κυκλοφορούν στο υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας και αποκαλύπτει το ???????
Το “αίτημα” έχει σφραγίδα από οργάνωση της ΝΔ και τίθεται υπ΄ όψιν ανθρώπου εντός ΥΕΘΑ και μάλιστα κάποιοι τον έχουν “χρεωμένο” ως στέλεχος του υπουργικού επιτελείου.
Όπως βλέπετε ,υπάρχει …οργάνωση άλλων εποχών τότε που αυτά τα πράγματα όλοι μας -και οι δημοσιογράφοι ναι δεν το ξεχνάμε- τα θεωρούσαμε αυτονόητα.
Υποτίθεται -λέμε τώρα- ότι με την κρίση και λόγω των δραματικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι οικογένειες αυτά τα “κοινωνικά αιτήματα” θα έπρεπε να έχουν σταματήσει. Κι όμως συνεχίζονται κι όπως βλέπετε και με …κομματική σφραγίδα. Στην περίπτωσή μας της ΝΔ!
Το αίτημα έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα του συγκεκριμένου στρατιώτη, που μπορεί ο άνθρωπος πράγματι να αντιμετωπίζει. Αλλά γιατί χρειάζεται η παρέμβαση της ΝΔ ή άλλου κόμματος για να εξεταστεί η περίπτωσή του;
Αν κάποιος από το ΥΕΘΑ ενδιαφερθεί για το "ρουσφετόχαρτο", το Onalert  το έχει στη διάθεσή του
 

Στελέχη του ΠΝ ..."παραγοντίζουν" ως "σύμβουλοι του υπουργού"!






 Δηλώνουν “σύμβουλοι” του υπουργού,αλλά μάλλον ο ίδιος δεν το γνωρίζει! Πρόκειται για υπαξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού ,τους οποίους που τους χάνεις που τους βρίσκεις όλο στον Β΄ Κλάδο του ΓΕΝ τους εντοπίζεις. Όχι τυχαία βέβαια. Β΄Κλάδος σημαίνει μεταθέσεις και γι΄ αυτές φαίνεται ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Το κακό είναι ότι δεν έχουν καν τρόπους και αυτό έχει αρχίσει να “ανεβάζει” θερμοκρασίες στο ΓΕΝ και ειδικά σε επίπεδο ανώτερων αξιωματικών που πολλές φορές …μπαίνουν στην αναμονή αναμένοντας έξω από γραφεία του Β’ Κλάδου, να τελειώσουν τις …επαφές τους οι δήθεν “σύμβουλοι”.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
α) Γνωρίζει ο Α/ΓΕΝ τη δράση των εν λόγω στελεχών;
β) Γνωρίζει ο Α/ΓΕΝ την ανοχή του συστήματος σ' αυτές τις συμπεριφορές, που αποβαίνει εις βάρος της αξιοπιστίας ΠΝ και της τρέχουσας υπηρεσίας του Κλάδου;
Και βέβαια γνωρίζουν στο ΥΕΘΑ ,ότι κάποιοι κυκλοφορούν …ως σύμβουλοί τους και “παραγοντίζουν”;  

 
 
ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΚΆΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ   ΕΚΕΊ  ΣΤΟ  ΤΜΗΜΆ  ΜΕ ΤΗΣ ΛΆΜΠΕΣ  ΌΛΟ  ΜΕ ΠΡΟΦΆΣΕΙΣ 
ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ   ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΑ
ΛΑΜΠΆΚΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΛΏΝΕΣ.  ΘΑ ΈΛΘΕΙ ΤΟ  ΠΆΣΧΑ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΑ ΦΩΤΆΚΙΑ ΩΡΑΊΑ  ΘΑΥΜΆΣΙΑ ,  ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΎΠΕΡ ΠΑΛΑΙΌ ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΌ.  ΚΑΙ ΕΠΊ ΠΛΈΟΝ ΜΑΣ  ΒΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΈΡΙ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ  ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ.   ΤΗ ΝΑ ΠΩ.?????? OTI ^?><*&% 
admin.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ