ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

Ενσωματωμένη εικόνα 5Αν. Ελλήνων Σαλαμίνας

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μετά από την έκτακτη προσέλευση συγκεκριμένων παραγώγων την 28/01/13 από το Δασωτό Δράμας και με την ανάλογη κινητοποίηση της τοπικής Συντονιστικής Σαλαμίνας Ανεξαρτήτων Ελλήνων και των αναλόγων τμημάτων της,....
γυναικών και νεολαίας μετά από αναπάντεχες δωρεές των παραγωγών και συμπολιτών μας μαζεύτηκαν οι παρακάτω ποσότητες τροφίμων :

3000 κιλά πατάτες (160 τσουβάλια)
1000 κιλά ρύζι (50 σακιά) 50 Χ 4 τεμ των 5 κιλών



Ενσωματωμένη εικόνα 3

Οι ποσότητες αυτές θα διατεθούν:
. Στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σαλαμίνας
. Σε Ιερούς ναούς για τα γεύματα απόρων
. Σε Πολύτεκνες άπορες οικογένειες
. Σε άπορες οικογένειες, κυρίως επί μακρόν ανέργων.


Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας για την ευαισθητοποίηση και την σημαντική τους συνεισφορά που δείχνουν προς τις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες του νησιού μας .Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που σ' αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεστε δίπλα μας και στηρίζεται την όλη δράση μας

Ενσωματωμένη εικόνα 1 

Ενσωματωμένη εικόνα 2Στις 25 & 26 / 12 / 2012 μετά την κινητοποίηση των Αν. Ελλήνων Σαλαμίνας του Εργατικού κέντρου και του Εμπορικού συλλόγου Σαλαμίνας φέραμε ορισμένους παραγωγούς με φθηνά ελληνικά προϊόντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας. 
Μετά το ξεπούλημα των προϊόντων τους οι παραγωγοί θεώρησαν να μας δωρίσουν διάφορες ικανοποιητικές ποσότητες για την διάθεση αυτών σε κοινωνικούς φορείς του νησιού.
Οι ποσότητες αυτές ήταν οι κάτωθι:
. 2000 κιλά πατάτες Νευροκοπίου
. 12 κιλά ελαιόλαδου
. 11 κιλά φακές
. 15 κιλά ρύζι καθώς και
. 80 κιλά αλεύρι.
Τα παραπάνω τρόφιμα διατέθηκαν σε διάφορους ιερούς ναούς για γεύματα απόρων στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου και σε διάφορες ευπαθής οικογένειες του νησιού μας.
ΠΗΓΗ http://www.mageutikompatsisalaminas.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ