ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2013

Η ΒΟΥΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

19-01-2013

Χρόνια Πολλά στους Αντωνιδες & Αντωνιες   Και σήμερα Στους Θανασιδες -Αθανασίας
Ευχόμαστε Υγεία  Ευτυχία .
Εχτές  δεν είχα τη να κάνω και λέω ας παρακολουθήσω  λίγη τηλεόραση
Και δεν έχασα παρακολούθησα ένα τρελό  τρελό έργο  με την επωνυμία
Η ΒΟΥΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . Όσοι  δεν το είδατε χάσατε ????  τα είχε
Όλα ,  ερμηνείες καταπληκτικές , η παράσταση με την επωνυμία .
ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΈΛΛΗΝΕΣ , σκηνοθεσία για όσκαρ
Τελικά  το Καφενεδάκι  στο χωριό μας είναι πολύ ποιο σοβαρό και υπεύθυνο
Από αυτό που λέγετε ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



«Χαλάει» ο καιρός



«Χαλάει» ο καιρός



Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σύμφωνα με το οποίο αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το βράδυ κι από τα δυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Από το βράδυ της Τρίτης προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο κι από το πρωί της Τετάρτης στη Θράκη και βαθμιαία στο Ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της Δυτικής Ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Οι Νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 και πρόσκαιρα την Τετάρτη στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Παρά την εξασθένηση των φαινομένων τις πρωινές ώρες της Πέμπτης οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι πυκνές χιονοπτώσεις στις παραπάνω περιοχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή.

Μάλιστα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων. 

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων.

Ξεμένει ο Ολυμπιακός


Ξεμένει ο Ολυμπιακός
Το σημερινό πρόβλημα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε από τις πρώτες δεκαετίες της ζωής του ποδοσφαίρου. Κάθε φορά που μια εθνική ομάδα ή ένας σύλλογος αναγκαζόταν, λόγω πολιτικού καθεστώτος, να παραμείνει εντός συνόρων και να μην περιοδεύει ανά τον πλανήτη για να παίζει ποδόσφαιρο, έμενε πίσω. Στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα συνέβαινε σε χώρες που κλείνονταν, για λόγους πολιτικούς, και δεν επέτρεπαν στις ομάδες τους να βγαίνουν από τα σύνορα, το ποδόσφαιρο να μένει πίσω.

Τότε βεβαίως τα πράγματα ήταν δυσκολότερα/χειρότερα, κυρίως διότι οι προπονητές και γενικότερα οι σκεπτικιστές του ποδοσφαίρου δεν είχαν τη δυνατότητα να αποκτούν ψηφιακές παραστάσεις από το ποδόσφαιρο του άλλου κόσμου. Δεν είχαν δορυφορική τηλεόραση, δεν είχαν internet, δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των σχηματισμών και των τακτικών, την μετάβαση από το WM στο 4-2-4, την επινόηση του κατενάτσιο, την επιρροή της wunderteam στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, δηλαδή όλη την εξέλιξη που σημείωνε το ποδόσφαιρο σε όλες του τις διαστάσεις σε άλλα εδάφη του πλανήτη.

Η Ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεμάτη με αντίστοιχες περιπτώσεις με τη σημερινή του Ολυμπιακού. Ομάδες που ξέμειναν από αντίπαλο, σε περιβάλλον μη ανταγωνιστικό, μηχανεύονταν στις πρώτες δεκαετίες του προηγούμενου αιώνα διάφορους τρόπους για να παραμένουν ανταγωνιστικές διεθνώς. Προσκαλούσαν ομάδες από άλλες χώρες, έφευγαν σε περιοδεία, ακόμη και με αλλαγή ηπείρου. Κι αν για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι από τα δύο, τότε σχημάτιζαν μια μεικτή από ποδοσφαιριστές όλων των υπολοίπων ομάδων της χώρας για μια σειρά από παιχνίδια.

Αυτή η έλλειψη αντιπάλου είναι πηγή πολλών εκ των σημερινών προβλημάτων του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός του ποδοσφαίρου για να το αντιληφθεί. Δείτε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του gazzetta που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπου η δεν έχει αντίπαλο εξήγηση συγκεντρώνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό συγκριτικά με τις υπόλοιπες.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πρόβλημα και του Ολυμπιακού. Οπως είναι πρόβλημα όλων των Ελλήνων, ακόμη και των σημερινών πλουσίων, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους άνω των 1.5 εκατ. άνεργους. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την κουβέντα για τις δομικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Διότι πληρώνει ήδη ακριβά τις συνέπειες. Κι αύριο θα τις πληρώνει ακριβότερα, όταν θα παρουσιάζεται ανέτοιμος για την διεθνή σκηνή επειδή δεν θα μπορεί να τον προετοιμάσει κατάλληλα η εγχώρια. Θα τις πληρώνει παντοιοτρόπως, τον καιρό που οι οπαδοί του δεν θα έχουν διάθεση να πάνε γήπεδο επειδή θα έχουν βαρεθεί να τον βλέπουν να νικά σε αδιάφορα ματς με υποδεέστερους αντιπάλους που δεν θα τον βοηθούν να παίξει ποδόσφαιρο.

Σατιρικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Έλληνα


Σατιρικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Έλληνα
Με …χιούμορ αντιμετωπίζουν στη Γαλλία την κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός, λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Οι μαριονέτες των ειδήσεων» του Canal+, παρουσίασαν ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο άνθρωπος του μέλλοντος, «Ο Έλληνας».
Στο… ντοκιμαντέρ, παρουσιάζεται ένας Έλληνας ντυμένος τσολιάς, ο Κώστας, ο οποίος είναι πειραματόζωο σε ένα αμερικανικό εργαστήριο.

Ο Έλληνας υποχρεώνεται να δουλεύει ασταμάτητα, ενώ του μειώνουν το μισθό και του στερούν το συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Παρά τις περικοπές, ο Έλληνας συνεχίζει να εργάζεται με την ίδια ένταση, αδιαμαρτύρητα, επειδή υπάρχει κρίση.
Στη συνέχεια, οι επιστήμονες αποφασίζουν ότι το πείραμα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και συμπεραίνουν ότι οι τακτικές που εφαρμόσθηκαν στον Έλληνα, μπορούν να γίνουν πράξη και στον υπόλοιπο πλανήτη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια οικονομική ύφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ