ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

16-01-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ .
Δελτίο Τύπου για ΣΔΟΕ 15-1-2013


 

Δήλωση προέδρου ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνη για το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Κώστας Ασκούνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πάγια αρχή της ΚΕΔΕ είναι η τήρηση της Νομιμότητας και της Διαφάνειας. Επομένως, κάθε έλεγχος νομιμότητας που σχετίζεται με τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος είναι επιβεβλημένος και καλοδεχούμενος. Όμως, δεν είναι δυνατόν χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές έρευνες να διαχέεται ένα κλίμα απαξιωτικό για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις από ανώνυμες καταγγελίες.

Επειδή οι έλεγχοι αυτοί πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται στα πλαίσια του νόμου, όπως για κάθε πολίτη, πωλώ δε μάλλον για όσους ασκούν δημόσιο λειτούργημα, είδηση πρέπει να είναι το αποτέλεσμα του έλεγχου και όχι το αποτέλεσμα διαρροής Υπηρεσιακών Ενεργειών, που μόνο λογικές διαπόμπευσης και συσκότισης εξυπηρετεί.
Καλούμε τις αρμόδιες ελεγκτικές και δικαστικές αρχές σε ταχεία διαλεύκανση όλων των υποθέσεων».
 
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΠΟΥ ΕΝΕΓΡΑΦΗΣΑΝ  ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ . ΕΚΤΟΣ  ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ  ΑΝΩ  ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ   ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ . ΕΥΧΟΜΑΙ   ΓΡΗΓΟΡΑ  ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ   ΜΕΛΗ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ  Ο ΚΑΙΡΟΣ  ΕΠΑΝΗΛΘΕ  ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ  ΕΠΙΠΕΔΟ . ΛΙΓΟΣ ΗΛΙΟΣ  ΛΙΓΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΕΚΛΕΙΣΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ   ΣΤΟ ΑΝΩ  ΜΠΑΤΣΙ  ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΟΠΙΑΖΟΥΜΕ.  ΚΑΙ  ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ?????
ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ . ΤΗΣ  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΓΙΑΤΙ  ΕΜΕΙΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ  Η ΑΝΟΙΞΗ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ