ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

19-01-2013

ΤΑ Κλεφτρονια  χτύπησαν πάλη στο Μπατσι το σπίτι του Γραμματέα του Συλλόγου
δεν είναι ότι του κλέψανε τα χρυσαφικά ,ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορα άλλα πράγματα
 καταστρέψαμε τις πόρτες για να μπούνε  από το ένα δωμάτιο στο άλλο.
Μα ποιο μεγάλη ζημία ήταν ότι μέσα στον Υπολογιστή είχε όλη την ναυτική  Ζωή του,
προγράμματα - αναμνήσεις , τα οποία τους είναι τελείως άχρηστα  ( δηλ. αναμνήσεις μιας ολόκληρης Ζωής ) εάν έχουν λίγο  φιλότιμο μέσα τους ας τα αντιγράψουν  και ας βρουν τρόπο να τα επιστρέψουν . ????????.

ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ  ΔΙΆΛΕΞΑ ΈΝΑ  ΚΟΜΜΆΤΙ     ΓΙΑΤΊ  ΜΟΥ ΈΚΑΝΕ ΕΝΤΎΠΩΣΗ  ΜΕΓΆΛΗ. ΤΟ ΠΡΏΗΝ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΟ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ  ΜΌΛΙΣ ΈΜΕΙΝΕ  ΝΗΣΤΙΚΌ  ΆΛΛΑΞΕ  ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΉΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌ  ΠΟΥ  ΒΡΉΚΕ  ΦΑΓΗΤΌ ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ  ΚΎΡΙΟΣ ΦΩΤΌΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Παραίτηση Παναγόπουλου ζητά ο Φωτόπουλος ?????Μα ρε  παιδία αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ  πάντα δίπλα  από τα πραγματικά  προβλήματα  θα περνά  Και από την Εξουσία αλώστε γιαυτο και τον ονομάζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013,  21:03               

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα προσφύγει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, προκειμένου να αντικρούσει τις εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές που επιβλήθηκαν με τα μνημόνια, όπως αναφέρθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της, όπου κάποιοι συμμετέχοντες, με πρώτο τον πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, καταφέρθηκαν με δριμύτητα εναντίον του Γιάννη Παναγόπουλου, καλώντας τον να αναλάβει την ευθύνες τους για τις αποτυχίες του συνδικαλιστικού κινήματος παραιτούμενος από την ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Επιμένει για 25.000 απολύσεις το ΔΝΤ               


Απομακρύνσεις δημοσίων υπαλλήλων, νέες περικοπές κοινωνικών επιδομάτων και παράταση του μέτρου της έκτακτης εισφοράς προβλέπονται στην έκθεση - φωτιά για την Ελλάδα που έδωσε στη δημοσιότητα το ΔΝΤ.

Μεταξύ των άλλων, όπως αναφέρει το Έθνος, ζητά «στοχευμένες απολύσεις» δημοσίων υπαλλήλων ώστε να τεθούν εκτός Δημοσίου 25.000 έως το τέλος του έτους, περαιτέρω περικοπές κοινωνικών επιδομάτων - συντάξεων, αλλά και παράταση της εφαρμογής του μέτρου της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης στη διετία 2015-2016, ώστε να καλυφθεί το κενό των «μη προσδιορισμένων» μέτρων ύψους 4. δισ. ευρώ περίπου για τη συγκεκριμένη διετία.

Το Ταμείο θεωρεί απαραίτητο ένα νέο «κούρεμα» του δημοσίου χρέους το 2015 προκειμένου αυτό να καταστεί βιώσιμο, προτείνει αντικατάσταση της διοίκησης του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων από ξένους ειδικούς αν δεν επιτευχθούν οι ποσοτικοί στόχοι έως τα τέλη Ιουνίου και προχωρά σε πολιτική παρέμβαση υπογραμμίζοντας πως η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων, μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική κρίση, ακόμη και σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.


ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΕΝΑΝ  ΗΡΑΚΛΗ,  ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ  ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ + ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,   ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ  ΠΕΙΝΑΜΕ  ΑΥΤΟΙ  ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ  ΜΑΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗ.

 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ