ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

<< ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ >>


Θέλω να κάνω μια μικρή αναδρομή για να υπενθυμίσω  ορισμένα πράγματα  σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Και εγώ μαζί σας. Σχετικά  με το θέμα  και το ερωτηματολόγιο προς Κυρίες & Κυρίους υποψηφίους  Δημάρχους .

Αλλά εδώ στο βορινό τμήμα του νησιού τι θα γίνει ?  Ο κόλπος της Ελευσίνας είναι γεμάτος με αγκυροβολημένα  πλοία,  ρυπάνσεις συνεχώς, προ στύμματα  από πλευράς  Λιμεναρχείου ανύπαρκτα.


 Το περασμένο καλοκαίρι κάναμε έναν τρομερό αγώνα για να αναδείξουμε το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.  ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ (δηλ. δεν είδαν τα πετρέλαια, η τα αγκυροβολημένα πλοία, την μεγάλη ρύπανση στο Μπατσι ) ?? Και όπως λέτε άλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη .


Εμείς συμφωνούμε και αναδεικνύουμε το θέμα. Όμως άλλοι έχουν υποχρέωση να μεριμνήσουν, αρκεί εμείς να βλέπουμε με τους δυο φακούς που έχουν τα κιάλια  που βλέπουν μακριά τον ορίζοντα για το καλό του τόπου.

Με τα ως άνω προβλήματα πως θα διεκδικήσουμε την πολιτισμική πρωτεύουσα της Ευρώπης.???

ΑΣ  ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ  ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ.

 admin/mageutikompatsigalaminas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ