ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.

10/01/2013

ΑΓΑΠΗΤΟΊ  ΣΥΝΤΟΠΊΤΕΣ  ΠΟΛΛΆ  ΑΚΟΎΜΕ  ΤΕΛΙΚΆ  ΤΟ  ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ  ΣΉΜΕΡΑ
ΜΕ ΤΑ  ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΆ  ΜΑΣ  ΔΕΝ ΜΑΣ  ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙΚΑΚΙ  ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ  ΑΠΌ ΤΟΥΣ  ΠΑΠΑΓΆΛΟΥΣ
η'' ΓΙΑ ΤΙΣ  ΜΑΪΜΟΎΔΕΣ  ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ , ΈΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΊΑ  ΠΩΣ  ΑΚΌΜΑ
Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΧΏΡΑ ΜΑΪΜΟΎ  ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ  ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΈΒΕΙ
ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΔΈΝΔΡΟ .
ΑΣ  ΔΟΎΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΈΝΟΠΛΕΣ  ΔΥΝΆΜΕΙΣ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΟ

ΕΑ&Τ» Ιανουαρίου: Επιχειρήσεις Υποβρυχίων σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο – η Στρατηγική της Θαλάσσιας Άρνησης
4 Ιανουαρίου 2013
Η τράπεζα αποτύπωσης του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ. («ΕΑ&Τ»/ Γ. Νικήτας)
Στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία» που κυκλοφορεί, παρουσιάζεται το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ (S120) Τύπου 214 από την οπτική των στελεχών της Διοίκησης Υποβρυχίων του ΠΝ, με βάση την εκπαίδευση και την εμπειρία των καθημερινών επιχειρήσεων στις ελληνικές θάλασσες. Η παρουσία του υποβρυχίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε κοσμοσυρροή επισκεπτών στο πλέον πρόσφατο απόκτημα του Πολεμικού Ναυτικού. Η «ΕΑ&Τ» αξιοποίησε την ευκαιρία για να επισκεφθεί και να φωτογραφήσει το εσωτερικό του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, αλλά και για να συνομιλήσει με το πλήρωμα. Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, διατυπώνονται ορισμένες πρόσθετες σκέψεις για την ακολουθητέα ναυτική στρατηγική στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Με δεδομένη την οικονομική αδυναμία προμήθειας φρεγατών αντιαεροπορικού πολέμου περιοχής στο ορατό μέλλον, είναι ανέφικτη η εφαρμογή μιας στρατηγικής Θαλασσίου Ελέγχου στην Ανατολική Μεσόγειο. Ταυτόχρονα όμως, τα υποβρύχια Τύπου 214 είναι ιδανικά να αναλάβουν την παρουσία της ελληνικής ναυτικής ισχύος εκεί, στο πλαίσιο μιας αποτελεσματικής στρατηγικής Θαλάσσιας Άρνησης.
Μια ανάλυση για την τακτική και στρατηγική διάσταση των επιχειρήσεων υποβρυχίων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, στο τεύχος Ιανουαρίου της «ΕΑ&Τ» που κυκλοφορεί.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ