ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Γεωργιάδης και Βαρεμένος σε «απολαυστικό» διάλογο

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
Περίεργα «παιχνίδια» τα οποία καλύπτουν δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους αυτόν της υγείας και αυτόν του αθλητισμού με αρκετό πολιτικό παρασκήνιο και διανθισμένα με παρεμβάσεις από ραδιοφωνικούς σταθμούς εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες. Αιτία το  νομοσχέδιο για τις φαρμακοβιομηχανίες που εισηγείται ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης νομοσχέδιο το οποίο προτίθεται να καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σε τηλεοπτικό διάλογο  μεταξύ του υποέργου Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου εκτυλίχτηκε στις τηλεοπτικές οθόνες ένα θέατρο του παραλόγου. Ο υπουργός Υγείας υπερασπιζόμενος το νέο νομοσχέδιο για τις φαρμακοβιομηχανίες ανέφερε πως με το νομοσχέδιο αυτό η τιμή των φαρμάκων θα μειωθεί κατά 40% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είναι σε βάρος των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών
Στο θέμα εμπλέκεται και ο ραδιοφωνικός σταθμός «κόκκινο» ο οποίος αποτελεί ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο ο Α. Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι φιλοξενεί διαφημιστική καμπάνια πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών.
Ταυτόχρονα και μια ημέρα μετά την τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ Γεωργιάδη και Βαρεμένου (από την οποία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις του υπ. Υγείας) η εφημερίδα υ «Πράσινη» με εξώφυλλό της αναφέρει στο κύριο άρθρο της «Μαύρο στον Γεωργιάδη». Τουλάχιστον παράταιρο για αθλητική εφημερίδα.
Τέλος και ευχάριστη νότα στη συζήτηση μεταξύ του Γεωργιάδη και του διευθυντή του ραδιοσταθμού «Κόκκινο» Κώστα Αρβανίτη η ερώτηση του τελευταίου εάν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο (στο τέλος του βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ