ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ όταν ο οδηγός Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου επιχείρησε προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. 

 
Μάλιστα υπάρχει παιδί εγκλωβισμένο και σοβαρά τραυματισμένο στο Ι.Χ., ενώ σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και ο οδηγός του φορτηγού. Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου Ι.Χ. 
 
Το Ι.Χ. συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να βρει επιτόπου τραγικό θάνατο ο οδηγός του Ι.Χ. Σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και ο οδηγός του φορτηγού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο της Λάρισας διακομίσθηκαν και οι 9 από τους 15 επιβάτες του λεωφορείου, που τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ο οδηγός έκανε ελιγμό για να αποφύγει την εμπλοκή του στο τροχαίο.
 
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της εθνικής οδού μετά τα παλιά διόδια, κοντά στο σημείο όπου είχε συμβεί το πολύνεκρο τροχαίο με τους μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας. Το φορτηγό κατευθύνονταν προς Λάρισα ενώ το λεωφορείο προς Θεσσαλονίκη.
 
Η τροχαία είναι επί ποδός και προσπαθεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία των οχημάτων, έχοντας δώσει εντολές να σταματούν τα αυτοκίνητα, πριν αυτά μπουν στην κοιλάδα των Τεμπών.
 
Σύμφωνα με το larissanet.gr, δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία σπεύσουν στα Τέμπη, ενώ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα οκτώ τραυματίες σε Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ