ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ "Δεν λέμε όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ"

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Απλά η επιβεβαίωση αυτού που έχει καταγράψει μέσα από μια προσεκτική ανάλυση των γεγονότων το defencenet.gr, περί πιθανής μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι η δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό πώς "δεν λέει όχι σε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης"!



Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real. fm, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «o ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει  στροφή 180 μοιρών», τονίζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα».
«Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές είπε ότι «100% βγαίνουμε από το τούνελ», διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ