ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: "ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΤΙΣΚΟ" «Κατάλοιπα Μεταξικής νοοτροπίας oι παρελάσεις»

Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: "ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΤΙΣΚΟ"
28/01/14 - 07:40
Συγκεκριμένα ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε την προσωπική του θέση κατά των μαθητικών παρελάσεων, λέγοντας πως είναι «κατάλοιπα Μεταξικής νοοτροπίας» σημειώνοντας ότι το «θέαμα είναι απαράδεκτο. Μερικές φοράνε μίνι φούστες είναι σαν να πηγαίνουν σε ντίσκο». Πρότεινε δε, να τεθεί το θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το «εάν θέλουμε να γίνονται οι μαθητικές παρελάσεις ή όχι».
Επιπλέον πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος υπέρ των εργαζομένων της ΕΛΒΟ, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) λέγοντας ότι, η πόλη έχει έννομο συμφέρον να στηρίξει τις θέσεις εργασίας και γενικά τις βιομηχανίες και σημείωσε ότι «δεν θέλουμε η πόλη να είναι υποδοχή φιλανθρωπικών καταστάσεων και επιδομάτων». «Έκλεισε η Siemens, η Φιλκεραμ, η Βιαμύλ, δεν είναι δυνατόν να το παρακολουθούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν άλλα συμφέροντα που θέλουν να κλείσει η ΕΛΒΟ» είπε.
Για το θέμα των αρχαιοτήτων στο σταθμό του Μετρό στη Βενιζέλου, το οποίο αύριο συζητείται στο ΚΑΣ, ο κ. Μπουτάρης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «θα αποδειχθεί περίτρανα ότι για τα αρχαία και την καθυστέρηση δεν φταίει η ένσταση του δήμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας» και συμπλήρωσε ότι «το βρίσιμο που ακούγαμε από κάποιους ήταν επειδή ήθελαν να καλύψουν τη δική τους ανικανότητα».
Επίσης, ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στις συζητήσεις για τη δημιουργία διαδημοτικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου, λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν ο δήμος να πληρώνει τα λεφτά που πληρώνει και να βλέπει η Κεντρική Μακεδονία και να μην πληρώνει κανείς άλλος. Η λογική μας είναι να ξεκινήσουμε μια σειρά συζητήσεων, πιο δεσμευτικών από άλλους δήμους, θα βρούμε τον τρόπο πώς θα έχουμε μια συστηματική συμμετοχή όλων και έτσι θα μειωθεί η επιβάρυνση του δήμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ