ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ -ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Φαρμακειο  Ιατρειο  Σαλαμινος -ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η επιτροπή εθελοντισμού του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας με την Αλληλέγγυα Τράπεζα τροφίμων "ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ" ενόψει των Χριστουγέννων προχωρά σε μια νέα δράση για την συλλογή ελιάς απο ελαιόδενδρα που οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να τις μαζέψουν ή θέλουν να τις μοιραστούν μισές/μισές...


Υπό την καθοδήγηση γεωπόνου και με την υποστήριξη των εθελοντών μας θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε μια ικανοποιητική ποσότητα λαδιού για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Λόγω του ότι υπάρχουν πολλά ελαιόδενδρα σε πεζοδρόμια, σε σχολεία θα παρακαλέσουμε και την δημοτική αρχή να μας υποδείξει σημεία. 


Την εποπτεία για την συγκεκριμένη δράση την έχει αναλάβει 5μελής επιτροπή.
Η πρωτοβουλία αυτή θα φέρει και νέες δράσεις όπως το κλάδεμα των δέντρων καθώς και την εκπαίδευση των μαθητών στο μάζεμα των καρπών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας. 
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη συγκομιδήή να μας υποδείξουν σημεία με ελαιόδενδρα που τους ανήκουν σε κτήματα, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας 210.4653435, 6976175145
Λόγω του ότι υπάρχουν πολλά ελαιόδενδρα σε πεζοδρόμια, σε σχολεία θα παρακαλέσουμε και την δημοτική αρχή να μας υποδείξει σημεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ